Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Son Perde. (Thedres)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan weakpoint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

weakpoint

Level 7
TM Üye
Konular
71
Online süresi
1d 5h
Reaksiyon Skoru
477
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 4 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
168
MmoLira
664
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar
M2-TR açıldığı ilk haftadan beri oynuyorum kimsenin hakkını yemedim, kimseyede hakkımı yedirmemeye çalıştım. Çok sayıda kişinin bende dolaylı veya doğrudan hakları var, bunun bilincindeyim. Kendilerinden ricam haklarını helal etmeleridir. Varsa ben sonuna kadar helal ediyorum.
Oyunu bırakma nedenim sarmıyor oyun artık sıkıldım.

Son olarak; oyunda bana ümit bağlamış, yanımda yer almış tüm dost ve kardeşlerime sonsuz teşekkürler ediyorum.
Tanıyan, tanımayan herkese iyi oyunlar dilerim. Özellikle isim yazmamaya gayret gösterdim, olur da birilerini eksik yazarım diye. Aile değerlerime küfür etmemiş olup ta, kalbini kırdığım düşmanlarım da beni affetmelerini rica ediyorum, beni anlayacaklarını tahmin ediyorum, kolay değil, sabır küpü olsanız çatlarsınız, sonuçta sabır da bir yere kadar ve istemeyerek olsa kaba cümleler kurmuş olabilirim.

Hoş'çakalın. :)

Son düzenleme:
yolun açık olsun ama oyunu bıraktın diye benden kurtulmuş değilsin :D haberin olsn @weakpoint ;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yolun Açık Olsun..

3 Ekimden sonra veda perdeleri benim için açılacak :)

-lRACONl

Hayatında başarılar :)

Yolun açık olsun kardeşim benim her zaman yanındayım biliyorsun bizden kurtalamazsın bizede güzel günler gösterdin kanka eyvallah seni seviyoruz iyiki varsın <3

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri