noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Shorty

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Volvos40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 578
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Volvos40

Level 3
TM Üye
Konular
60
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 23 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Dün Oyunun kurucusu Shorty Turkay bey oyunu bırakıyorum sizindir dedi.ve bazılarımız konular açtık ban attığı şifini deyiştiyi hesaplar var oyuna onca yeni şeyler getirildi oyunda azalma vs. yokken neden bırakma kararı aldı anlamadım 6 sene bu oyunu yönettı bana göre bırakıyom deyip gitme kararı çok saçma

Dün Oyunun kurucusu Shorty Turkay bey oyunu bırakıyorum sizindir dedi.ve bazılarımız konular açtık ban attığı şifini deyiştiyi hesaplar var oyuna onca yeni şeyler getirildi oyunda azalma vs. yokken neden bırakma kararı aldı anlamadım 6 sene bu oyunu yönettı bana göre bırakıyom deyip gitme kararı çok saçma

Böyle birşey söz konusu değil , her bir ağızdan söylenene itibar etmeyin.

Nasıl itibar etmiyelim :D Sabit konu açtı türkay bey. Sonra isyan çıkmasın diye heralde gizliden halletmeyi düşündünüz.
Düzgün bir şekilde oyunu yönetmeye devam edin, kimle yönetirseniz yönetin, oyunu kapatmaya çalışmayın bizim için birşey farketmez.
Gerçekleri de saklamayın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri