- Konular
- 60
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 23 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dün Oyunun kurucusu Shorty Turkay bey oyunu bırakıyorum sizindir dedi.ve bazılarımız konular açtık ban attığı şifini deyiştiyi hesaplar var oyuna onca yeni şeyler getirildi oyunda azalma vs. yokken neden bırakma kararı aldı anlamadım 6 sene bu oyunu yönettı bana göre bırakıyom deyip gitme kararı çok saçma
- Konular
- 59,202
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,315
- Altın Konu
- 2,411
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,939
- DevLira
- 234
Dün Oyunun kurucusu Shorty Turkay bey oyunu bırakıyorum sizindir dedi.ve bazılarımız konular açtık ban attığı şifini deyiştiyi hesaplar var oyuna onca yeni şeyler getirildi oyunda azalma vs. yokken neden bırakma kararı aldı anlamadım 6 sene bu oyunu yönettı bana göre bırakıyom deyip gitme kararı çok saçma
Böyle birşey söz konusu değil , her bir ağızdan söylenene itibar etmeyin.
- Konular
- 145
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Nasıl itibar etmiyelim
Sabit konu açtı türkay bey. Sonra isyan çıkmasın diye heralde gizliden halletmeyi düşündünüz.
Düzgün bir şekilde oyunu yönetmeye devam edin, kimle yönetirseniz yönetin, oyunu kapatmaya çalışmayın bizim için birşey farketmez.
Gerçekleri de saklamayın.
Sabit konu açtı türkay bey. Sonra isyan çıkmasın diye heralde gizliden halletmeyi düşündünüz. Düzgün bir şekilde oyunu yönetmeye devam edin, kimle yönetirseniz yönetin, oyunu kapatmaya çalışmayın bizim için birşey farketmez.
Gerçekleri de saklamayın.
- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ss almadığıma o kadar pişmanım ki, asıl soru bu değil siz neden bunun üzerini kapatmaya çalışıyosunuz??Böyle birşey söz konusu değil , her bir ağızdan söylenene itibar etmeyin.
- Konular
- 59,202
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,315
- Altın Konu
- 2,411
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,939
- DevLira
- 234
ss almadığıma o kadar pişmanım ki, asıl soru bu değil siz neden bunun üzerini kapatmaya çalışıyosunuz??
Üzerini kapatmaya çalıştığımız felan yok , sadece söylenenlere itibar etmeyin.
@Tranquillo;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)