bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Christian HeeL Olmuyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Stanley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 387

Stanley

Level 7
TM Üye
Üye
Konular
558
Reaksiyon Skoru
41
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
155
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Smackdown Şovunda Matt Hardy Ve Christian Tag Oldular.Fakat Drew Matt 'i Tuş Etti.Ve Takımına Maçı Kazandırdı Sonrasında Matt Ve Christian El Sıkışıp Barıştılar.

heel face konusuna gelince artık y2ji dahada tutmuyorum adam bu hafta dedimki face olacak face gibi davrandı maçta cenanın arkasından vurdu 7 on 7 tag team cenanın teamı bozuldu yası gelmiş zaten bu saatten sonra olsa ne olur olmasa ne olur belki face olabilir seyircilerden yeterli desteği alamadığı için heel olmuş olabilir y2jnin hakkı yendi wwede şuan zirvede randy orton en güçlü gelip geçeni yeniyor bakalım ne olacak wwe kemerine cok aday var zaten christian heel olmazdı wwe saçmaladı yakında sdde undertaker kane feudu olur undertaker kemeri alacak undertaker almasa reyde kalsa daha iyi olur hersene illaki undertaker kemer alacak wwe sdde undertakerin üstüne kurulu summerslam a az kaldı kimmiş bu gm uyduruk biriyse zaten wwenin vah haline yinede the rock diyorum yabancı forumlarda genelde the rock yer almış stone cold goldberg vs.. bunlar olamaz röportaj yapılmıs bunlarla wwe ye geri dönmem demişler horny olmasında horn olursa zaten gerisi düşünemiyorum xD

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri