- Konular
- 558
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Smackdown Şovunda Matt Hardy Ve Christian Tag Oldular.Fakat Drew Matt 'i Tuş Etti.Ve Takımına Maçı Kazandırdı Sonrasında Matt Ve Christian El Sıkışıp Barıştılar.
- Konular
- 708
- Online süresi
- 56s
- Reaksiyon Skoru
- 192
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 191
- MmoLira
- -3
- DevLira
- 0
heel face konusuna gelince artık y2ji dahada tutmuyorum adam bu hafta dedimki face olacak face gibi davrandı maçta cenanın arkasından vurdu 7 on 7 tag team cenanın teamı bozuldu yası gelmiş zaten bu saatten sonra olsa ne olur olmasa ne olur belki face olabilir seyircilerden yeterli desteği alamadığı için heel olmuş olabilir y2jnin hakkı yendi wwede şuan zirvede randy orton en güçlü gelip geçeni yeniyor bakalım ne olacak wwe kemerine cok aday var zaten christian heel olmazdı wwe saçmaladı yakında sdde undertaker kane feudu olur undertaker kemeri alacak undertaker almasa reyde kalsa daha iyi olur hersene illaki undertaker kemer alacak wwe sdde undertakerin üstüne kurulu summerslam a az kaldı kimmiş bu gm uyduruk biriyse zaten wwenin vah haline yinede the rock diyorum yabancı forumlarda genelde the rock yer almış stone cold goldberg vs.. bunlar olamaz röportaj yapılmıs bunlarla wwe ye geri dönmem demişler horny olmasında horn olursa zaten gerisi düşünemiyorum xD