Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ey gidi tam 8 sene olmuş bee. 8 senem turkmmoda geçti. Ne insanlar ne kardeşler, ne düşmanlar edindik burda. İyi günümüz kötü günümüz oldu.
Yaş olarak olmasada, forum yaşı olarak en eski üyelerindenim sanırım
Herşeye yorum yazmam ve sürekli konu açan birisi değilimdir. Ama 8 senedir forumu takip ediyorum. Hesabım çalındığında yeni hesap açıp sürekli yenilikleri takip etmeye çalışıyordum.
İlk zamanları hatırlıyorm biraz. O zamanlar yaklaşık 50k filan üye vardı
. Şuan +2M
. Oyun kurulumları ile ilgili sürekli güncel haberleri yenilikleri takip ediyordum. O zamanlar mcncc.com'dan alınan metin2 kurulum dosyalarını paylaşan Emre28 vardı. [GM] tagı ile başlayan bir moderatördü sanırm. O vardı. Vay sitenin [GM] si var diyordum
. Sonradan gerçeği öğrenince yıkıldım. Çok güzel günlerdi. Sonra batu_14 vardı, krabab vardı.
He birde O yılların en favori oyunu SpecialWar
. Ey gidi beyaz çelikler filan. Turkmmoda hep reklamını görürdüm. Sabah 10'da kalkar turkmmo'ya girer, gece 12-1 gibi çıkardım.
Açık söylemek gerekirse, turkmmonun bana kazandırdıkları dostlar ve malesef ki düşmanlar. Gözümün önünde yapılan haksızlığıda gördüm. Yine aynı şekilde yapılan dostluğu, sohbeti, arkadaş ortamınıda.
Malesef ki Hosting Yetkilileriyle son yaşadığım iftira ve sistem mevzusu yüzünden Super Mod. ve üstü yetkilileriyle artık cevap vermemeye karar verdim. Keşke yaşanmasaydı derdim ama malesef ki bazen böyle durumlarda yaşanabiliyor.
Herşeyin hayırlısı.
#DoluDoluTurkMMO8Yıl
Yaş olarak olmasada, forum yaşı olarak en eski üyelerindenim sanırım

Herşeye yorum yazmam ve sürekli konu açan birisi değilimdir. Ama 8 senedir forumu takip ediyorum. Hesabım çalındığında yeni hesap açıp sürekli yenilikleri takip etmeye çalışıyordum.
İlk zamanları hatırlıyorm biraz. O zamanlar yaklaşık 50k filan üye vardı
. Şuan +2M
. Oyun kurulumları ile ilgili sürekli güncel haberleri yenilikleri takip ediyordum. O zamanlar mcncc.com'dan alınan metin2 kurulum dosyalarını paylaşan Emre28 vardı. [GM] tagı ile başlayan bir moderatördü sanırm. O vardı. Vay sitenin [GM] si var diyordum
. Sonradan gerçeği öğrenince yıkıldım. Çok güzel günlerdi. Sonra batu_14 vardı, krabab vardı.He birde O yılların en favori oyunu SpecialWar
. Ey gidi beyaz çelikler filan. Turkmmoda hep reklamını görürdüm. Sabah 10'da kalkar turkmmo'ya girer, gece 12-1 gibi çıkardım. Açık söylemek gerekirse, turkmmonun bana kazandırdıkları dostlar ve malesef ki düşmanlar. Gözümün önünde yapılan haksızlığıda gördüm. Yine aynı şekilde yapılan dostluğu, sohbeti, arkadaş ortamınıda.
Malesef ki Hosting Yetkilileriyle son yaşadığım iftira ve sistem mevzusu yüzünden Super Mod. ve üstü yetkilileriyle artık cevap vermemeye karar verdim. Keşke yaşanmasaydı derdim ama malesef ki bazen böyle durumlarda yaşanabiliyor.
Herşeyin hayırlısı.
#DoluDoluTurkMMO8Yıl
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)