Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ben eski bir TURKMMO' cu olarak, forum hakkında ki görüşlerim şudur ben ilk TURKMMO' ya girdiğimde sadece Metin2 pvp server aramak için girmiştim o zamanlar TURKMMO basit temasında ana menüsünde 10 15 konunun bulunduğu bir forumdu çoğu kişi o sıralar TURKMMO' ya aynı benim gibi Metin2 pvp server aramak için giriyordur diye düşünüyorum, ama şimdi TURKMMO' ya bakıyorum Nazar Değmesin İnşallah bambaşka bir forum, aile ortamı gibi Adminleri, Yönetim üyesi, üyeleri, hepsi daha anlayışlı ve üyelerin çoğu artık bu forumun sadece pvp server amaçlı değilde gerçekten hak edilebilir, yönetim kadrosuna girilebilir bir forum olduğunu biliyor ve Yönetim kadrosuna girmek için bir sürü amaç sarf edip bazıları sonunda hak ederek hedefine ulaşıyor.
TURKMMO gerçekten ilk zamanlarında basit bir forumdu şimdi her şeyiyle birlikte GELİŞMİŞ bir forum olarak 2015 yılında ve daha da devam edecek İnşallah.
Hayırlı uğurlu olsun.
NOT: Arkadaşlar diyecek ki bu adamın üyelik tarihi 2013 nasıl eski oluyor o zamanlar uzaktan takip yapıyordum
2008 yıllarının başında TURKMMO' ya heves sardım yıl 2015 hala bırakamadım 
TURKMMO gerçekten ilk zamanlarında basit bir forumdu şimdi her şeyiyle birlikte GELİŞMİŞ bir forum olarak 2015 yılında ve daha da devam edecek İnşallah.
Hayırlı uğurlu olsun.
NOT: Arkadaşlar diyecek ki bu adamın üyelik tarihi 2013 nasıl eski oluyor o zamanlar uzaktan takip yapıyordum
2008 yıllarının başında TURKMMO' ya heves sardım yıl 2015 hala bırakamadım 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)