Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[rMelih] Metin2 Service [c++,python,lua,3d]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rMelih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hayırlı satışlar dostum. Konunu baltalamaya çalışanları pek umursama.

Hayırlı satışlar dostum. Konunu baltalamaya çalışanları pek umursama.

sende yasadın bu durumu sen neden umursadın vede konunu kapttın senınde yapman lazımdı :ka19:

sende yasadın bu durumu sen neden umursadın vede konunu kapttın senınde yapman lazımdı :ka19:

Evet haklısın ben forumda aktif olan biri değilim, yani satışlarımı daha farklı gerçekleştiriyordum fakat konuyu açmak istedim, açtım. Eleştiriye her türlü açık olmam gerekiyordu bunun farkındayım.

Ve EmirhaN adli kişi orada belirttiği fotoğrafları benden files vs istedin gibi kelimeleri bana değil. Leaders'ti sanırım. Samet ÇAKIR adlı kişiye söylemiş bunu belirtmiş. Rasii ise skyp yolu ile kusura bakmamı belirtti.

Konuyu kapatma sebebime gelir iseniz sadece konuyu baltalamaya çalışanlar yüzünden kapattım ve mail'lerime baktığımda r10 üyeliğim aktif edildiği için konuyu kapattım. Düşüncelerin ve nazik bir şekilde bana yansıttığın sözcüklerin içinde şükranlarımı sunuyorum, keyifli forumlar
:ka19:

Evet haklısın ben forumda aktif olan biri değilim, yani satışlarımı daha farklı gerçekleştiriyordum fakat konuyu açmak istedim, açtım. Eleştiriye her türlü açık olmam gerekiyordu bunun farkındayım.

Ve EmirhaN adli kişi orada belirttiği fotoğrafları benden files vs istedin gibi kelimeleri bana değil. Leaders'ti sanırım. Samet ÇAKIR adlı kişiye söylemiş bunu belirtmiş. Rasii ise skyp yolu ile kusura bakmamı belirtti.

Konuyu kapatma sebebime gelir iseniz sadece konuyu baltalamaya çalışanlar yüzünden kapattım ve mail'lerime baktığımda r10 üyeliğim aktif edildiği için konuyu kapattım. Düşüncelerin ve nazik bir şekilde bana yansıttığın sözcüklerin içinde şükranlarımı sunuyorum, keyifli forumlar
:ka19:

senınde boyle hemen baskaları gıbı yanlıs anlamadıgın ıcın :ka19: suan bos yorum atmamaları ıcın r10 uygun senın ıcınde :) hıc degılse satıs yapabılırsın

senınde boyle hemen baskaları gıbı yanlıs anlamadıgın ıcın :ka19: suan bos yorum atmamaları ıcın r10 uygun senın ıcınde :) hıc degılse satıs yapabılırsın

Satışlarımı rahat bir şekilde yapıyorum. En azından yorum atanlar başarı diliyor veyahut müşteri yönlendiriyor. Yani boş muhabbet yapıp kimsenin ekmeğiyle oynanmıyor orada :)

Rica ederim, olgun bir insan karşı tarafın ne dediğini sağlıklı bir şekilde anlar ve sağlıkbir şekilde geri dönüş yapar. Keyifli forumlar diliyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri