HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Rasim abi bilmeyenler için paylaştım ben bu konuyu. Gidip kendi src'mi verecek kadar deli değilim![]()
Kardeşim bir şey sorabilirmiyim peki ben delimiyim ?
Rasim abi bilmeyenler için paylaştım ben bu konuyu. Gidip kendi src'mi verecek kadar deli değilim![]()
Yalnız konuya not düşersen game src'de bazı sıkıntılar var diye herkes ona göre kullansın. Piyasada sourceler var bunlardan faydalanıp files satıyorlar ve 2 hafta sonra ch düşmesine kadar herşey yaşanıyor ve warezden src alıp files satanlarda mevcut yanlış örnek oluyorsun

Yaa team olarak geldiler gine![]()
Checkserver.cpp tamamen kaldırılmadı yarım yamalak kaldırıldı eski source olduğu için.
ayrıca compile ederken protocol.h warningi verir.
extra olarak G++48 Sürümü Tam Değil. sourcede hatalar var fakat şu hali kullanılabilir.
Yalnız konuya not düşersen game src'de bazı sıkıntılar var diye herkes ona göre kullansın. Piyasada sourceler var bunlardan faydalanıp files satıyorlar ve 2 hafta sonra ch düşmesine kadar herşey yaşanıyor ve warezden src alıp files satanlarda mevcut yanlış örnek oluyorsun![]()
nedeniyle konu kilit

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)