Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Yorumlar;
KONU KAPATILABİLİR.
HERKESE ÖZEL GAME // DB // CLİENT BUİLD EDİLİR.
6 KİŞİ ÖZEL TASARIM FİLES YAPTIRMAK İSTEDİĞİ İÇİN KONU KAPATILSIN..
İLGİ VE ALAKANIZ ADINA GEREK YORUM YAPAN GEREKSE YARDIMLARINI ESİRGEMEYEN FİLES ALAN
YARDIMDA BULUNAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN..
YARDIMLARINIZ YERİNE ULAŞMIŞTIR ...
EK OLARAK 6 KİŞİ ÖZEL TASARIM FİLES YAPTIRIYOR İSTEYEN OLURSA
SKYPE ; RASİİ@OUTLOOK.COM EKLEYEBİLİR ......
Sen ne kadar bana hoş olmayan bir yorum yapsanda, ben konunu baltalamayacağım.
Gayet başarıl, hayırlı işlerin olsun. :ka19:
Arkadaştan Sorunsuz olarak teslimat yapıldı Teşekkür ederim raSii Çok ilgili bir arkadaşımızdır 7/24 destek vermekte
guzel bır calısma olmus tavsıye ederım en azından pıyasadakılerden farklı bırsey olmus ve sorusuz bırsey
İyi Satışlar Kardeşim.
Konuya göz gezdirirken ödeme seçeneklerini okuyunca gerçekten gözlerim doldu kardeşim. Seni tanımıyorum ama içindeki insanlığı görüyorum. Ödeme yöntemini gördükten sonra files artık umrumda olmadı.
Başarılarının devamını dilerim. Umarım seni daha iyi bir yerlerde görürüm. Herhangi bir yardıma ihtiyacın olursa her zaman sana kapım açık.
Kardeşim Hayırlı Satışlar. Şehitlerimizi Düşündüğün İçin Ve Yetim Kardeşlerimizi Düşündüğün İçin Gerçekten Sana Teşekkür Ederim.
Güvenilirdir. Rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.
:ka19:
http://i.hizliresim.com/WZPL5E.jpg
GÜLDÜRDÜN RASİİ
HAYIRLI SATIŞLAR
Hayırlı satışlar kardeşim gerçekten işini bilen birisi bir çok sorunuma yardımcı oldu umarım amacına ulaşırsın
Hayırlı satışlar toprağım kendisi güvenilirdir gözünüz kapalı ticaret yapabilirsiniz.
Hayırlı Satışlar Arkadaşım güvenilirdir
Kendisi daha öncesinde bizim müşterimizdi, yani öncesinden de bir ticaret ilişkimiz vardı ve o zamanlar da aynı şekilde gerekli saygı ve anlayış içerisinde ticaretimizi gerçekleştirmiştik.
Müşterilerimizin yoğun talepleriyle beraber, kendisiyle ortak bir iş çıkararak bu filesı ortaya çıkardık ve açıkçası ilk denemelerimizde denediğimiz sistemlerin tümünün sorunsuz olarak çalıştığını rahatlıkla söyleyebilirim. 34K ' dan 1.5 sene sonra bizi vazgeçiren filesı yapan gerek Rasim Bey gerekse emeği geçen tüm arkadaşlarının ellerine sağlık.
Zannedersem filesı ilk teminler edenlerdeniz, lisanslama sistemi her ne kadar "Acaba" lara sürüklüyor da olsa işini ciddi yapan kişilerde lisanslama sistemi tehditten ziyade paranızın güvencesi anlamına geliyor. Bir de böyle düşünmek gerekiyor.
Hayırlı, helal ve bol kazançlar dilerim,
Serhat ÇETİN
Adamın dibidir Rasii Allah korkusu olan aldıgı 1 kuruşun hakkını veren. Sürekli pc basında teknik destek veren samimi sohbetleriyle patron işci kriterini ortadan kaldıran teknik bilgi bakımından forum uzerınde sayıca az kişelerden bir tanesidir. Hayırlı satışlar kardesim Allah utandırmasın.
Kesinlikle güvenilirdir
KONU KAPATILABİLİR.
HERKESE ÖZEL GAME // DB // CLİENT BUİLD EDİLİR.
6 KİŞİ ÖZEL TASARIM FİLES YAPTIRMAK İSTEDİĞİ İÇİN KONU KAPATILSIN..
İLGİ VE ALAKANIZ ADINA GEREK YORUM YAPAN GEREKSE YARDIMLARINI ESİRGEMEYEN FİLES ALAN
YARDIMDA BULUNAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN..
YARDIMLARINIZ YERİNE ULAŞMIŞTIR ...
EK OLARAK 6 KİŞİ ÖZEL TASARIM FİLES YAPTIRIYOR İSTEYEN OLURSA
SKYPE ; RASİİ@OUTLOOK.COM EKLEYEBİLİR ......
Satış =>
Firmalar
ÇetinBilişim ( cetinbilisim.net )
TurkSpeed ( turkspeed.com )
Salay Telekom ( Salay.com.tr )
caglarserver ( Caglarservers.com )
----
Kişisel
Muhammed Can
Emre Arslan
Şahin Göçer
Ayhan Kocaoğlu
Mehmet Doğan
Mert Ilgenci
-------------------
Kişisel ve Firmalara farklı tasarım yapılmaktadır.
Her firmaya aynı files yerine Farklı tasarım veriliyor.
Farklı Files isteyenler İLetişime geçip istekte bulunabilirler.
Yoğunluktan dolayı kısa sürede konuya yenilikler eklenecektir ...
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Hayır amaçlı açılan bir satış konusu senin kadar boş biri gelip de konuyu böylesine değerlendirmesi çok garip.Git bunu da maliyeye şikayet et hayır konusu açıldı vergisiz hayır yaptırıyorlar deKendine özgü sistemlerin, buna gerçekten de güldüm...
Ekli olan sistemlerin hepsi piyasada mevcut şuan, başarısız.
Sen ne kadar bana hoş olmayan bir yorum yapsanda, ben konunu baltalamayacağım.
Gayet başarıl, hayırlı işlerin olsun. :ka19:
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
GÜLDÜRDÜN RASİİ
HAYIRLI SATIŞLAR
@SerBerusTM o değil de win8 ve ya win10 için rasim abiden bir şeyler istiyordun zamanında. Şimdi konuya böyle yorum atman saçma @raSii hala seni savınıyorum
Adamın dibidir Rasii Allah korkusu olan aldıgı 1 kuruşun hakkını veren. Sürekli pc basında teknik destek veren samimi sohbetleriyle patron işci kriterini ortadan kaldıran teknik bilgi bakımından forum uzerınde sayıca az kişelerden bir tanesidir. Hayırlı satışlar kardesim Allah utandırmasın.
bır ara sen demiştin lisans sistemine karsıyım
Evet Lisans sistemine karşıyım nedeninide söylemiştim. Files Satışından sonra ilgilenmeyen bir çok kişi var ben bu yüzden karşıyım. Halen arkadaşlarım aldıkları kişilerden dert yanıyor. Sırf bu yüzden benden files aldılar. Herşey bir kenara işini sağlam yapan 7/15 pc başında geçiren bir insanım ve şu zamana kadar kimsenin benim ile sorun yaşadığını görmedim ..
Evet Lisans sistemine karşıyım nedeninide söylemiştim. Files Satışından sonra ilgilenmeyen bir çok kişi var ben bu yüzden karşıyım. Halen arkadaşlarım aldıkları kişilerden dert yanıyor. Sırf bu yüzden benden files aldılar. Herşey bir kenara işini sağlam yapan 7/15 pc başında geçiren bir insanım ve şu zamana kadar kimsenin benim ile sorun yaşadığını görmedim ..
tamam benden yana sorun yok ben sadece demek ıstedım oyle bırsey vardı fıles farklı bırsey goremedım
not: buglu veya bugsuz karsıtırmıyorum ayrıca sadece goremedım farklı bırsey bu
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)