- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hunk sunucusunda bulunan karakterlerimi bulmak için hesap birleşim sayfasına giriş yaptığımda hata veriyor bu ne zaman düzeltilir hesap birleşimi yapamıyorum ? @Shorty;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,152
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,779,573
- DevLira
- -3
Kullanıcı adını unuttum bölümünden ve şifremi unuttum bölümünden yeni kullanıcı adı ve şifrelerini talep edip dener misin ?
1-2 gündür yaptığımız çalışmalar hesap birleşimini otomatik olarak halletmeye yönelikti
1-2 gündür yaptığımız çalışmalar hesap birleşimini otomatik olarak halletmeye yönelikti
- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kullanıcı adını unuttum bölümünden ve şifremi unuttum bölümünden yeni kullanıcı adı ve şifrelerini talep edip dener misin ?
Sorun orada zaten adminim hesaplar hep pazar çarıydı ve maillerini kullanıcı isimlerini hatırlamıyorum hepsine aynı şifreyi kullandığım için bulabilme imkanım vardı

- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Mail ve kullanıcı adlarını hatırlamıyorsanız yapabileceğimiz bir şey yok.Sorun orada zaten adminim hesaplar hep pazar çarıydı ve maillerini kullanıcı isimlerini hatırlamıyorum hepsine aynı şifreyi kullandığım için bulabilme imkanım vardı![]()
- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Mail ve kullanıcı adlarını hatırlamıyorsanız yapabileceğimiz bir şey yok.
Hesap birleşimi sayfasını kapatmasaydınız ben o hesaplarımı bulabilirdim şuanda oyunda denediğimde hesaplar boş çıkıyor hangi ıd de hangi karakter var bilmiyorum bir iş yapıyorsunuz sonra yapıcağımız birşey yok diyorsunuz burada bana yardımcı olmak zorunda değilmisiniz ? + olarak ben burada hesaplar için ıd şifre veya mail istemedim sadece hesap birleşim sayfasının ne zaman düzeliceğini sordum
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)