ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Hesap birleşimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan helipax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 507

helipax

Level 8
TM Üye
Konular
256
Reaksiyon Skoru
270
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 24 Gün
Başarım Puanı
155
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hunk sunucusunda bulunan karakterlerimi bulmak için hesap birleşim sayfasına giriş yaptığımda hata veriyor bu ne zaman düzeltilir hesap birleşimi yapamıyorum ? @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kullanıcı adını unuttum bölümünden ve şifremi unuttum bölümünden yeni kullanıcı adı ve şifrelerini talep edip dener misin ?

1-2 gündür yaptığımız çalışmalar hesap birleşimini otomatik olarak halletmeye yönelikti

Kullanıcı adını unuttum bölümünden ve şifremi unuttum bölümünden yeni kullanıcı adı ve şifrelerini talep edip dener misin ?

1-2 gündür yaptığımız çalışmalar hesap birleşimini otomatik olarak halletmeye yönelikti

Sorun orada zaten adminim hesaplar hep pazar çarıydı ve maillerini kullanıcı isimlerini hatırlamıyorum hepsine aynı şifreyi kullandığım için bulabilme imkanım vardı :o

Sorun orada zaten adminim hesaplar hep pazar çarıydı ve maillerini kullanıcı isimlerini hatırlamıyorum hepsine aynı şifreyi kullandığım için bulabilme imkanım vardı :o
Mail ve kullanıcı adlarını hatırlamıyorsanız yapabileceğimiz bir şey yok.

Mail ve kullanıcı adlarını hatırlamıyorsanız yapabileceğimiz bir şey yok.

Hesap birleşimi sayfasını kapatmasaydınız ben o hesaplarımı bulabilirdim şuanda oyunda denediğimde hesaplar boş çıkıyor hangi ıd de hangi karakter var bilmiyorum bir iş yapıyorsunuz sonra yapıcağımız birşey yok diyorsunuz burada bana yardımcı olmak zorunda değilmisiniz ? + olarak ben burada hesaplar için ıd şifre veya mail istemedim sadece hesap birleşim sayfasının ne zaman düzeliceğini sordum

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri