Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Hesap birleşimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan helipax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 512

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Hunk sunucusunda bulunan karakterlerimi bulmak için hesap birleşim sayfasına giriş yaptığımda hata veriyor bu ne zaman düzeltilir hesap birleşimi yapamıyorum ? @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kullanıcı adını unuttum bölümünden ve şifremi unuttum bölümünden yeni kullanıcı adı ve şifrelerini talep edip dener misin ?

1-2 gündür yaptığımız çalışmalar hesap birleşimini otomatik olarak halletmeye yönelikti

Kullanıcı adını unuttum bölümünden ve şifremi unuttum bölümünden yeni kullanıcı adı ve şifrelerini talep edip dener misin ?

1-2 gündür yaptığımız çalışmalar hesap birleşimini otomatik olarak halletmeye yönelikti

Sorun orada zaten adminim hesaplar hep pazar çarıydı ve maillerini kullanıcı isimlerini hatırlamıyorum hepsine aynı şifreyi kullandığım için bulabilme imkanım vardı :o

Mail ve kullanıcı adlarını hatırlamıyorsanız yapabileceğimiz bir şey yok.

Hesap birleşimi sayfasını kapatmasaydınız ben o hesaplarımı bulabilirdim şuanda oyunda denediğimde hesaplar boş çıkıyor hangi ıd de hangi karakter var bilmiyorum bir iş yapıyorsunuz sonra yapıcağımız birşey yok diyorsunuz burada bana yardımcı olmak zorunda değilmisiniz ? + olarak ben burada hesaplar için ıd şifre veya mail istemedim sadece hesap birleşim sayfasının ne zaman düzeliceğini sordum

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri