xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Oyuna giriş sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ardangm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 657

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam Kardeşlerim Size 2 Tane Sorum Olucak Bana Yardım Ederseniz Size Minnettar Kalırım..
Rep mep varsada veririm Şimdiden Teşekkürler..

:o

Şimdi İlk Sorunum
Sabit İP Serverim Var Bildiğiniz Gibi Sabit ip serverde MC Setsiz oyuncularım Oyuna Giremiyor :)
Ve bu mc setteki Çince Yazı Ve arka plan resmi gelçekten kötü
Ve çoğu tanıstığım insan bu sebebden gelmedi :)
Şimdi Ben bu mc sette görünen resmi ve yazıları deiştirme şansım varmıdır bi kaç forumda gördüm ama linkleri kırılmıstı :)
exe düzenleme programları baktım sade icon deyişti
Size mc nin resmini vereyim [[ http://i.hizliresim.com/DRGXk3.jpg ]]
İşte Bu bunu deyiştirmemiz mümkünmüdür

İkinci sorunum İse gelçekten çok kötü

Şimdi sabit ip serverime arkadaşlarım vs geliyor ama bazıları oyuna Girerken Sunucuya bağlanırken hata veriyor
ama sw açık dier arkadasım oyunda dier arkadasım giremiyor
Naptıysak olmadı format attık olmadı bnm win7 mi ona yükledik gene olmadı
Başka forumlarda konu açtım
bi arkadaş dediki Kardeşim sabit ip server böyledir kimisi girer kimisi giremez
ama bi çözüm olmalı yane nasıl o girioda bu giremior elbet vardır bi açıklaması bişi uymuodur falan vardır yane
Bu sorunu nasıl atlata bilirim sizce ?

benimle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim Cevabınızı Bekliyorum İnş Yardımcı Olursunuz :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu Konuya Bir Açıklık Getireyim (Tekrar) :D Arkadaşlar Eski Bir mt2.exe packına mc seti atarak mt2.exe ismini mc.exe yaparak karakter problemini aşmıştım ancak Yeni mt2.exe pack lerde bu yöntem işe yaramaz Çünki Source halindeyken compile edilerek hazırlanıyor bu pack Ve İçine Bir Kod Ekleniyor (src) yani root.epk .eix içindeki ip tutuyormu Bakıyor İki İp(Yada Site)Tutmuyorsa Atıyor Bu Surakopfla(MC seti) mt2.exe yi mc.exe yapmayalım diye de koruma var yani imkansız anca gidip bilişimden pack hazırlatacaksınız yada packtaki ip korumasını kıran program çıkana kadar bekleyin :D (Tecrübe,Araştırma,Bilişimci Tanıdık)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri