PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Son Durum ?!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Herondale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Peki videolardaki gibi mi gelecek ? Örneğin savaşçı zırhını sura zırhı yapabilecek miyim ?

hayır . su an takım lideri ile konuştum. farklı bir şekilde olacak olay duyurulardan bilgi verilecek.

duyuruları kontrol ettim ama böyle bir ibare bulamadım. :) askıya alınmadı fakat gelmesi 2 3 bakımı bulabilir.

böyle bir cevapla ilk defa karşılaşıyorum önce tebriklerimi ileteyim sizlere...

gelelim sorunuzun cevabınızıa. belediye mantığı ile anlatayım belediyyiz biz çünkü, bir bina yapmadan önce zemini kazar düzlersin statiğini yaparsın planını projesini yaparsın sonra başlarsın bu işte buna benzer önze zemini hazırlarız her itemin kendine ait datası olur.

sonra eğer bu item gelirse oyuna ne gibni zarar verir ? bunun statiğini olur gerisinide çözeceğini düşünüyorum :)

ne diyeyim sizde haklısınız

hayır . su an takım lideri ile konuştum. farklı bir şekilde olacak olay duyurulardan bilgi verilecek.

Nasıl olacağını bizimle önceden paylaşır mısınız ? Biz de ona göre hesap yapalım.

Arkadaşlar sorularınızı ts adresimizden sorabilirsiniz ts3.elym2.com. Şuan için yazdıklarınızla bilgim yok. Fakat Shorty ts de aktif olduğu zaman sorabilirsiniz.

Nasıl olacağını bizimle önceden paylaşır mısınız ? Biz de ona göre hesap yapalım.

Karakter savunmaları gibi olmasın bu durum. Efsun aktarırken efsun kayboluyormuş Enes şok Enes vefad :D :D :D :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri