- Konular
- 1,810
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 5,439
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 421
- MmoLira
- 29,009
- DevLira
- 34
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Peki videolardaki gibi mi gelecek ? Örneğin savaşçı zırhını sura zırhı yapabilecek miyim ?
hayır . su an takım lideri ile konuştum. farklı bir şekilde olacak olay duyurulardan bilgi verilecek.
- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
duyuruları kontrol ettim ama böyle bir ibare bulamadım.askıya alınmadı fakat gelmesi 2 3 bakımı bulabilir.
böyle bir cevapla ilk defa karşılaşıyorum önce tebriklerimi ileteyim sizlere...
gelelim sorunuzun cevabınızıa. belediye mantığı ile anlatayım belediyyiz biz çünkü, bir bina yapmadan önce zemini kazar düzlersin statiğini yaparsın planını projesini yaparsın sonra başlarsın bu işte buna benzer önze zemini hazırlarız her itemin kendine ait datası olur.
sonra eğer bu item gelirse oyuna ne gibni zarar verir ? bunun statiğini olur gerisinide çözeceğini düşünüyorum![]()
ne diyeyim sizde haklısınız
- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
hayır . su an takım lideri ile konuştum. farklı bir şekilde olacak olay duyurulardan bilgi verilecek.
Nasıl olacağını bizimle önceden paylaşır mısınız ? Biz de ona göre hesap yapalım.
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Arkadaşlar sorularınızı ts adresimizden sorabilirsiniz ts3.elym2.com. Şuan için yazdıklarınızla bilgim yok. Fakat Shorty ts de aktif olduğu zaman sorabilirsiniz.
- Konular
- 6
- Online süresi
- 2m 37s
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Nasıl olacağını bizimle önceden paylaşır mısınız ? Biz de ona göre hesap yapalım.
Karakter savunmaları gibi olmasın bu durum. Efsun aktarırken efsun kayboluyormuş Enes şok Enes vefad

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)