D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[C#] Pack Uzantısı [.eix .epk] değiştirin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SinqHania
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kafana Göre Verdiğin değeri Biyere Yazarsan ii Olur Yazmassan Packı Sen Bile Açamazsın .d

client sourceye gireceğimize göre orda durcak kaybetmeyiz :D

client sourceye gireceğimize göre orda durcak kaybetmeyiz :D
kaynak dosyalarını kaybetsen bile binaryi okuyarak bulursun, şifrelenmiş ise dump eder öyle bulursun eğer o da olmuyorsa boşver yeni client yap çok mu değerli xD

Turkmmo Flood Engelleme

Şifre Değiştirilir Derken Onu Kastettim Saten Ama Saçma bir Yöntem Forumda Root Locale Fln Gömme Var Göm Kullan İşte .d Ne Uğraşıon .d

gömme amatör işi, sdb veya index data key değiştirmek daha mantıklı en azından önüne gelen açmaz, işi bilenin de senin packlerle işi olmaz zaten :D

gömme amatör işi, sdb veya index data key değiştirmek daha mantıklı en azından önüne gelen açmaz, işi bilenin de senin packlerle işi olmaz zaten :D

Aga Ben Şuna İnaniyorum, Pack Gömme İndexde Kitleme Kimseye Zararın Yoksa İnsan Gibi Metin2 Yönetiyorsan Svni Kimse Dokunmuyor Saten

Aga Ben Şuna İnaniyorum, Pack Gömme İndexde Kitleme Kimseye Zararın Yoksa İnsan Gibi Metin2 Yönetiyorsan Svni Kimse Dokunmuyor Saten
hiç kimsede olmayan tasarımların python sistemlerin vs. olunca senin adını bilmeyen kişiler bile alır dosyaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri