Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
@admin tartışma yaratıp kendini daha üstün göstermeye çalışan kişiler bu forumda olduğu sürece. Ne insanlar paylaşım yapar ne de bu forum için bişeyler yapar. Bi araştırın kaç kişi paylaşım yapıp bu tür insanlar yüzünden forumu bıraktı. Sizin göreviniz burada barış ortamını sağlamak eğer ortamı bozan birisi varsa. Zaten 3 uyarıdan sonra forumdan uzaklaştırılması gerekiyor. Ne yazik ki görüyorum ki ilgili kişiler 1 - 2 gün ban yiyip duruyor.
Son düzenleme:
@admin tartışma yaratıp kendini daha üstün göstermeye çalışan kişiler bu forumda olduğu sürece. Ne insanlar paylaşım yapar ne de bu forum için bişeyler yapar. Bi araştırın kaç kişi paylaşım yapıp bu tür insanlar yüzünden forumu bıraktı. Sizin göreviniz burada barış ortamını sağlamak eğer ortamı bozan birisi varsa. Zaten 3 uyarıdan sonra forumdan uzaklaştırılması gerekiyor. Ne yazik ki görüyorum ki ilgili kişiler 1 - 2 gün ban yiyip duruyor.
Öncelikle bu gibi durumlarla adminler değil editörler veya yöneticiler ilgileniyor.Tartışma olabilir bu çok normal çünkü oyunda bile tartışıyoruz
Tartışmadan sorunlarımıza çözüm bulamıyoruz çünkü
Tartışma hakaret içeriyorsa konu altından bu bölümün yetkililerinden bahsedebilir,bu bölümün yetkililerine özel mesaj atıp konuyla ilgilenmelerini rica edebilirsin ya da ''Şikayet et'' butonunu kullanarak şikayet edebilirsin.Hakaret içeren tartışmaların üyeleri forumdan uzaklaştırdığı konusunda haklısın ama yöneticilerde kafalarına göre uzaklaştırma cezası vermiyor ki
''1-2 gün ban yiyip duruyor'' kısmına katılmıyorum çünkü daha önce bu bölümde konu baltalamaktan 7 gün ban cezası verildi
Ayrıca önceki mesajlarda yönetici konuya müdahale edip okuma yazma bilen herkesin rahatlıkla anlayabileceği şekilde açık bir dille açıklama yapmış;Her mesaj silinmiyor, silnen mesajlar konuyla alakasızsa veya tartışmanında ötesine gidip sözlü hakaretler geçiyorsa bazı mesajların silinmesi normaldir. Söylenmiş ama yinede yazmakta yarar var, eğer karşı tarafın sözleri kırıcı/hakaret vs. gibi kelimeler içeriyorsa bunu bölüm editörlerine bildirebilir veya bildirim butonunu kullanarak bildirebilirsiniz.
admin'in açtığı konudan alıntı;
Konu eski yada yeni olsun bir şey değiştirmez forumda paylaşılmadı ise neden konusu açılmasın ki.![]()
Bizlerde insanız her zaman her şeyi göremiyoruz ya da görsekte anında müdahale edemiyoruz.O yüzden bu gibi durumlarda yöneticinin'de mesajında bahsettiği gibi ''Şikayet et'' butonunu kullanıp yöneticilere bu gibi hakaret içeren tartışmaları bildirmeniz gerekiyor.Kısacası bu konuda yönetim olarak bizim sorumluluğumuz olduğu gibi sizinde ''Şikayet et'' butonu kullanarak bu gibi konuları bildirmek gibi bir sorumluluğunuz var :ka19:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)