Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

4-4 Ws Duello Map + Questi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xKaos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet Paylaşım Senın Zaten İndirme Linklerınde Can Kıvrık Yazıyordu Az birşey Oynadım Konuyla K.b İzin almadım İstiyorsan Kapatabilirim Konuyu Hakkını Yemek İstemem Nede Olsa Şeref..izlik Yapmak İstemem :)

Lüzüm Yok :) Önemsiz Devam :)

Bunun İçin Bir Quest Yazılabilir asında bir Arkadaşımdan Yardım alırsam İyi olabilir :)

Yardim alsan güzel olur bu sistem vs serverler için vazgecilmez bir sistem kendi vs serverimde kullanırdım bu gibi sorunlar meydana gelirdi ek olarak vs mapin içinde tam ortaya kazananlar ve kaybedenler yeri olarak 2 tane ayri kare seklinde alan ayrılabilir fakat bu zor bi sistem kafa karıştırır.2. Olarak vs alanina tribün konsa guzel olur oyuncular vsyi tribüne çıkarak izlese daha rahat izlerler ve daha güzel olur.3. Ek olarak turnuvaya ışınlananlar bilmiyor sunak muhafizindan kayit olmayi habire diyodum userlere kayit olun kayit olun diye vs turnuvasina ışınlaninca /b duyurusu gibi duyuru çıkarsa buda güzel olur.4.ek olarak bu sistemin birde karakter olarak vs turnuvasi örneğin savaşçılar arasi suralar arasi turnuva gibi 5. Olarak suanda düşünmekteyim :D Sanki parali özel sistem yaptiriyorum :D

Yardim alsan güzel olur bu sistem vs serverler için vazgecilmez bir sistem kendi vs serverimde kullanırdım bu gibi sorunlar meydana gelirdi ek olarak vs mapin içinde tam ortaya kazananlar ve kaybedenler yeri olarak 2 tane ayri kare seklinde alan ayrılabilir fakat bu zor bi sistem kafa karıştırır.2. Olarak vs alanina tribün konsa guzel olur oyuncular vsyi tribüne çıkarak izlese daha rahat izlerler ve daha güzel olur.3. Ek olarak turnuvaya ışınlananlar bilmiyor sunak muhafizindan kayit olmayi habire diyodum userlere kayit olun kayit olun diye vs turnuvasina ışınlaninca /b duyurusu gibi duyuru çıkarsa buda güzel olur.4.ek olarak bu sistemin birde karakter olarak vs turnuvasi örneğin savaşçılar arasi suralar arasi turnuva gibi 5. Olarak suanda düşünmekteyim :D Sanki parali özel sistem yaptiriyorum :D

Elimde Taze bitii :D Maşallah Kardeşim Allah Daha Fazla Versin Eksik Etmesin :D Thennemden Yardım İStiyecem O Quest Konusunda Baya İyidir Trübünede Turkmmo dan ARkadaşları Getirdikmi Tamamdır :D

Elimde Taze bitii :D Maşallah Kardeşim Allah Daha Fazla Versin Eksik Etmesin :D Thennemden Yardım İStiyecem O Quest Konusunda Baya İyidir Trübünede Turkmmo dan ARkadaşları Getirdikmi Tamamdır :D
Evet thennem paylasimlari sağlam thennem gibi insanlara turkmmo belli bi ücret verse güzel olur metin 2 bölümün gelişmesi açısından zaten paylasilan konulara sadece bakiyorum sistemi ekleyemiyorun bilişimler saolsun rootlari gömüyorlar ücretsiz files larda çöpe yakin ücretsiz files güzel olsa bile yeni buglar çıkıyor bide hile engel icin mecbur para odemen gerekir hergün yeni hileler çıkarıyorlar ücretli fileslarida görüyoruz 200 250 tllik olanlari denedim bug kayniyor warez files alip makyaj yapip satiyorlar :D sonra da fileslari warez oldumu forumda ağliyorlar zaten filesin lisansi saglam olsa warez olmaz ben bu konuya derdimi anlatmaya geldim sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri