BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

4-4 Ws Duello Map + Questi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xKaos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çoğu filesca bu sistem var fakat çoğunda bozuk örneğin ws bitince yenileni dışarı atmasi gerek bazen atıyor bazen atmıyor bunun sebebi sanırım yenilen oyuncu intikam yapiyor bu yuzdende disari atmıyor disardaki izleyici saman ws atanlara ++++++ basabiliyor disardaki adam ticaret v.s yollayabiliyor.bu yazdiklarim utkunun ege nin evlayonun devseen fileslarinda mevcuttu sonra duzelttiler mi bilmiyorum

Vay Benim Paylaşmımı Paylaşmış :) İzin Alsaydın İyiydi Neyse

Evet Paylaşım Senın Zaten İndirme Linklerınde Can Kıvrık Yazıyordu Az birşey Oynadım Konuyla K.b İzin almadım İstiyorsan Kapatabilirim Konuyu Hakkını Yemek İstemem Nede Olsa Şeref..izlik Yapmak İstemem :)

Çoğu filesca bu sistem var fakat çoğunda bozuk örneğin ws bitince yenileni dışarı atmasi gerek bazen atıyor bazen atmıyor bunun sebebi sanırım yenilen oyuncu intikam yapiyor bu yuzdende disari atmıyor disardaki izleyici saman ws atanlara ++++++ basabiliyor disardaki adam ticaret v.s yollayabiliyor.bu yazdiklarim utkunun ege nin evlayonun devseen fileslarinda mevcuttu sonra duzelttiler mi bilmiyorum

Bunun İçin Bir Quest Yazılabilir asında bir Arkadaşımdan Yardım alırsam İyi olabilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri