HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çoğu filesca bu sistem var fakat çoğunda bozuk örneğin ws bitince yenileni dışarı atmasi gerek bazen atıyor bazen atmıyor bunun sebebi sanırım yenilen oyuncu intikam yapiyor bu yuzdende disari atmıyor disardaki izleyici saman ws atanlara ++++++ basabiliyor disardaki adam ticaret v.s yollayabiliyor.bu yazdiklarim utkunun ege nin evlayonun devseen fileslarinda mevcuttu sonra duzelttiler mi bilmiyorum
Vay Benim Paylaşmımı Paylaşmışİzin Alsaydın İyiydi Neyse
Evet Paylaşım Senın Zaten İndirme Linklerınde Can Kıvrık Yazıyordu Az birşey Oynadım Konuyla K.b İzin almadım İstiyorsan Kapatabilirim Konuyu Hakkını Yemek İstemem Nede Olsa Şeref..izlik Yapmak İstemem

Çoğu filesca bu sistem var fakat çoğunda bozuk örneğin ws bitince yenileni dışarı atmasi gerek bazen atıyor bazen atmıyor bunun sebebi sanırım yenilen oyuncu intikam yapiyor bu yuzdende disari atmıyor disardaki izleyici saman ws atanlara ++++++ basabiliyor disardaki adam ticaret v.s yollayabiliyor.bu yazdiklarim utkunun ege nin evlayonun devseen fileslarinda mevcuttu sonra duzelttiler mi bilmiyorum
Bunun İçin Bir Quest Yazılabilir asında bir Arkadaşımdan Yardım alırsam İyi olabilir

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)