Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Rank Başvurusunun Reddedilmesi Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BuyukHosting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar;

Yaklaşık 4-5 gündür yer sağlayıcısı hosting rankı almaya çalışmaktayız fakat her seferinde reddediliyor talebimiz

akayhost ' diye bir hesapla eşleşme olduğu söyleniyor ve bu akayhost hesabından daha önce sahte yer sağlayıcı başvuru yollandığı söylüyor sayın yöneticiler.

Fakat kendilerine defalarca alakam olmadığını belirtmeme rağmen mesajlarıma cevap verilmiyor ve yardımcı olunulmuyor. Ne yapmam gerektiğini soruyorum yine bir çözüme ulaştırılamıyor biz hakkımızla satış yapmak için başvuru atıyoruz ama malesef ilgi yok.

ve örnek olarak şunu sormak isterim. googlede turkmmo kullaniciadi (örn: turkmmo BuyukHosting) olarak arama yaptığımızda illaki profil linkleri çıkıyor istiyen deniyebilir ama akayhost olarak hiç bir profil veya başka birşey gözükmüyor. Ben kendimden emın olmasam bu kadar uğraşmam. Forum yetkilisi sizlersiniz detaylı bir araştırma yaparak çözüme ulaşabilirsiniz.

Sizden ricam mantıklı olarak direk konuyu kapatmak yerine bir çözüme ulaştıralım sayın yetkililer;
@admin; @erdamaa; @YasaK25; @lanetadam; @Ufuk POYRAZ; @qecekondu06;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Neden başvurunuz reddedilip rank alamadığınız hakkında yeterince cevap verdik. Bunu profilinize göz gezdererekte fark edebilirsiniz.
Özel mesaj kutunuzuda kontrol ederek verilen cevapları zaten göreceksinizdir.

Eşleşmeler hakkında ise; sistemde hata olup diğer üyeliğinizin gözükmediğini iddia ederek savunma yaptınız, bir hata yoktu sizin kullandığınız tüm multi üyelikleri görebiliyoruz fakat sizin sadece rank almanızda engel olan hesapları belirtiyoruz. Bunu her firmaya söylüyoruz sadece rank alırken engel oluşturan üyeliği belirtiyoruz diğer şekilde tüm üyelikleri tek tek açıklamayayız.

Örnek olarak sorduğunuz sorunuzun cevabı ise şu şekilde; belirtilen hesap google'da indexlenmemiş bu yüzden google'da sadece isim yazarak bulamıyorsunuz. Link olarak hesabın profil adresini yazarsanız rahatlıkla bulabilirsiniz.

Belirtilen üyeliğin profili: http://www.turkmmo.com/2033356-akayhost.html ziyaretçi mesajlarınıda kontrol ederek üyeliğin başvurusunun reddedildiği hakkında detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Size açıklamamda belirtmiştim fakat okumamışsınız sanırım tekrar belirtiyorum;
Rank başvurunuz neden reddediliyor? (başvurusu reddedilen firmaların okuması gerek)
-Evrakta sahtecilik(sahte ys, sahte vergi levhası vb): Bu tür olaylara karışmış firmalara rank verilmeyecektir. Ve bu olay son derece ciddi bir konu olduğu için çok hassasız. Ayrıca bu olaya bulaşmış üyelikler ile bağlantılı firmalarada rank verilmeyecektir. Fakat Turkmmo yönetimi bazı konularda insiyatif uygulayabilir.

Bu kısmı tekrar gözden geçirebilirsiniz ek olarak asdasdasddj admin sizinle iletişime geçerek gerekli bilgileri istemiş fakat siz göndermemişsiniz ve size de söylemiş varsayımlarla işlem yapılamacığını. Siz hala konu açarak, profillere mesaj yazarak rank almak istiyorsunuz. Fakat hiç bir bilgi, kanıt göndermeden kimse size yardımcı olamaz.

İyi forumlar.

Burada hiç bir firmaya varsayımlarla ve kafamıza göre rank vermiyoruz. Kurulu bir düzen var bu düzen içerisinde sorunsuz olan firmalar rank alır.
Yardımcı olma konusuna gelince yardımcı olmak demek senin düşüncende bana rank verin demek bu ne saçma bir istek ? istenilenleri sağlamıyorsan ve bir sorun varsa nasıl rank almayı bekliyorsun ? ayrıca okuma alışkanlığı kazanman gerekli, yazılanların hiç birini okumadan hareket ediyorsun.

İleride bir sıkıntı çıkarsa bunun hesabını sen vermeyeceksin biz verecez bu yüzden rank alamıyorsun. Eğerki hosting firma ranklarını tüm firmalar alacak diye bir kaide olsaydı, kullanıcı panelinde takım rankları gibi kolayca geçiş yapılırdı.

Ne yapman gerektiğini bana sordun tüm mesajlardada sana ne yapman gerektiğini anlattım çözüm bulmaya çalıştım ama bundan ötesi olmaz. Sen diyorsunki geçmişte olan bir olayı yok sayıp bana rank verin böyle saçma birşey olabilirmi?
Gerekli kanıtları senden istedim ama her seferinde bir bahane uydurdun bu demekki sana yardımcı olmamızı istemiyorsun ?

Ayrıca mesajlarına nasıl cevap verilmiyor sorabilirmiyim ? bunları söyleyerek kendini iyice düşürüyorsun rank alacağın varsada bu şans gittikçe düşüyor.
d27MRD.png

Kaç mesajına cevap geldiğini say bakalım. Anlaşılan cevap gelmesini istemiyorsun bundan sonra hiç kimse mesajlarına cevap vermeyecek. Sana 2 yol anlattım o mesajların içerisinde güzelce okusaydın rank alabilme şansın vardı demekki iyi okumamışsın ve hala cevap gelmiyor diyorsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri