HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
video falan koymuş bende dedim büyük bir sistem paylaşmış![]()
forum kurallarınımı ogretıyım sana su saatten sonra kanıt ıstıyorlar ne yapmamı bekliyordun amacını anlamak zor
begenmıyorsan yorum atmazsın 
sesimi senmi kesecen coder çocuk seni kaç yaşında quest yazmayı örendin sentripmiş gülümmüş
abine saygısızlıkmı yapıyon sen
bos konusma ya ne kadar sorunlu bir seysin dostum sen ben codermiyim dedim yada diyelimki dun öğrendim quest yazmayi seni ne ilgilendirir senin gibi veledler yuzunden bu forum gelismiyor saygisiz
bos konusma ya ne kadar sorunlu bir seysin dostum sen ben codermiyim dedim yada diyelimki dun öğrendim quest yazmayi seni ne ilgilendirir senin gibi veledler yuzunden bu forum gelismiyor saygisiz
gerçekler acıtır çocuk kardeşim

gerçekler acıtır çocuk kardeşim![]()
şimdi artik canimi skmaya basladin defol git surdan cocuk felan diye konusuyon akilli ol skypedan ekle cocugu gosteriyim! bi konu actim baltalamak icin elinden geleni yapion ! kendi kafana gore triplere girion canimi skma saygi goster gostermiyeceksen defol git tepemin tasini attirma surda amacini cozemiyorum canimi skma
[h=1]Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye.[/h]gerçekler acıtır çocuk kardeşim![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)