InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Bedirhan Karaca-POT SETİ (LUA)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karaca425
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

video falan koymuş bende dedim büyük bir sistem paylaşmış:D

forum kurallarınımı ogretıyım sana su saatten sonra kanıt ıstıyorlar ne yapmamı bekliyordun amacını anlamak zor :D begenmıyorsan yorum atmazsın :D

sesimi senmi kesecen coder çocuk seni kaç yaşında quest yazmayı örendin sen :) tripmiş gülümmüş :D abine saygısızlıkmı yapıyon sen

bos konusma ya ne kadar sorunlu bir seysin dostum sen ben codermiyim dedim yada diyelimki dun öğrendim quest yazmayi seni ne ilgilendirir senin gibi veledler yuzunden bu forum gelismiyor saygisiz

bos konusma ya ne kadar sorunlu bir seysin dostum sen ben codermiyim dedim yada diyelimki dun öğrendim quest yazmayi seni ne ilgilendirir senin gibi veledler yuzunden bu forum gelismiyor saygisiz

gerçekler acıtır çocuk kardeşim ;)

gerçekler acıtır çocuk kardeşim ;)

şimdi artik canimi skmaya basladin defol git surdan cocuk felan diye konusuyon akilli ol skypedan ekle cocugu gosteriyim! bi konu actim baltalamak icin elinden geleni yapion ! kendi kafana gore triplere girion canimi skma saygi goster gostermiyeceksen defol git tepemin tasini attirma surda amacini cozemiyorum canimi skma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri