Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Sen para verip yapmadığın çarla başka sunucuda iken ayrı bi sucuda çarın silinsin görürüm seni.... Emek nedir bilmen gerek para verip kristal alıp emeklerinin silinmesi ne demek ozaman anlarsın... İnsiyatif lik geçiçi ban atmaktır silmek değildir hiç bi uyarı almamış bi oyuncu sonuçta... Kafayı çalıştırın biraz at gözlüğünüzü atın.
1.Emekten bahsettikten sonra para verip kristal almış arkadaş'ı anlatmışsın.Benim bildiğim emek oyuna zerre para yatırımı yapmadan
Gelişmektir bu hususta çok iyi bilengeç sahibi vatandaşım kanıtını istersen elym2 hunk videoları kerten robert item satma videoma göz at
At gözlüğüyle veya gözlüksüz fark etmez sen izle sadece Emek nedir orda çok iyi anlatıyorum

2.Geçici ban atma insiyatifi diye bir insiyatif yok ne saçma bir kurgudur bu :m08:
3.SOHBET KURALLARI
Madde(1) : Oyunumuzda sohbet eden oyuncularımızın yazdıkları mesajlar yöneticiler tarafından herhangi bir ön kontrole tabi tutulmamaktadır. Bu yüzden herhangi bir oyuncu istediği gibi özgürce yazabilmektedir. Yazılan mesajlar yazan kişinin sorumluluğundadır, oyun yönetimi sakıncalı bir yazı tespit ettiğinde hesabınızı kapatma yetkisine sahiptir. Ceza süresi ve Uygulanacak ceza tipi görevli üst yetkilinin insiyatifindedir.
Ban itiraz bölümüne talepte'de bulunamaz bizzat yetkili direkt işlem yapmış oyunu kötülediği için

İşin özü yaptırımı yok böyle konu açmanın boşa olta sallamayın selametle
tüm hesaplar kapaılmadı sadece ReLi kapatıldı üstelik dieğer severdaki çarlarda boş çar değil . asıl hesabım yaniDeğişik bir durum veya kafa karıştırcak bir işlem yok şovmenizm sözlerle protesto etmeyin hiç
1 Hesabından oyunu kötülemiş tüm hesapları kapatılmış anlaşılması basit bir durum (İnsiyatif) başlığı altında görünce işlem yapma hakları var
Kanıt göstericek diye kaide yok.Kulağına küpe olsun oynadığın oyunu kötüleme ben gibi itemini sat oyunu sil
1.Emekten bahsettikten sonra para verip kristal almış arkadaş'ı anlatmışsın.Benim bildiğim emek oyuna zerre para yatırımı yapmadan
Gelişmektir bu hususta çok iyi bilengeç sahibi vatandaşım kanıtını istersen elym2 hunk videoları kerten robert item satma videoma göz at
At gözlüğüyle veya gözlüksüz fark etmez sen izle sadece Emek nedir orda çok iyi anlatıyorum
2.Geçici ban atma insiyatifi diye bir insiyatif yok ne saçma bir kurgudur bu :m08:
3.SOHBET KURALLARI
Madde(1) : Oyunumuzda sohbet eden oyuncularımızın yazdıkları mesajlar yöneticiler tarafından herhangi bir ön kontrole tabi tutulmamaktadır. Bu yüzden herhangi bir oyuncu istediği gibi özgürce yazabilmektedir. Yazılan mesajlar yazan kişinin sorumluluğundadır, oyun yönetimi sakıncalı bir yazı tespit ettiğinde hesabınızı kapatma yetkisine sahiptir. Ceza süresi ve Uygulanacak ceza tipi görevli üst yetkilinin insiyatifindedir.
Ban itiraz bölümüne talepte'de bulunamaz bizzat yetkili direkt işlem yapmış oyunu kötülediği için
İşin özü yaptırımı yok böyle konu açmanın boşa olta sallamayın selametle
bak kendin yazmışın kuralı sakıncalı bi yazı varsa da ReLi den yazılmadı anlatabiliyomuyum??
suçsuz bi çarı hesabı siliyo onu anlatmaya çalışıyoz.
bak kendin yazmışın kuralı sakıncalı bi yazı varsa da ReLi den yazılmadı anlatabiliyomuyum??
Forumdan konu açarak iletişime geçemezsiniz. İtiraz talebi yollayın lütfen. En son karar size oradan verilecektir.
Tüm hesaplarının silinmemesi dahilinde bu konuyu açmışsan ruhsal bir sorun ararım sende
Oyunu kötülediğin halde sadece sana ait olan 1 hesabından çamur atmışsın ve engellenmesini istemediğin bir hesap engellenmiş
Neticede oyunu baltaladıktan sonra milleti teşvik ettiğin bırakma senaryosunda rolün olmuş oldu;
Her oyun yönetim kadrosu bu denli naif davranmaz tüm hesapların yerine sana ait olan 1 karakterin buharlaşması
İyi niyet göstergesi 1 destek talebi oluşturup özür dile pişman olduğunu dile getir
Belki açarlar karakterini, bu son postum daha alıntı yapma gereksiz bildiri gelmesin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...