HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
"Yönetim ekibinin insiyatifinde bir durum. Oyun içerisine gelip oyuna zarar verme amaçlı yazılar yazarsanız hesabınız süresizda kapatılır, silinirde. Oynamak istediğiniz oyuna zarar vermeyi niye amaçlıyorsunuz ? Niye başkalarını oyundan soğutmaya çalışıyorssunuz? " admin den alıntıdır.
bende onu anlatmaa çalışıyom benim oyuna zarar felann verdiğim yok hele bide 1 lv çarla demiş asıl oynadıg ıserver pidge demiş ben 3 serverdada oynuyrum. keithdede oyunrum asıl itemler kaybolunca ticket attım ve beklmek zorunda kaldım.
hunkta ki itemlerde duruyor.
asıl oynadıgım yer 3 serverda yani ben hangi çarla oyunu kötülediysem onu banlasın ReLi den bişey dedimmi ?
ki dieğerlerindedn bişey demedim zaten dediğime dair bi kanıt göstersin tamam eyw.
tarafımdan defalarca uyarıldı demiş bana bitane uyardıgı mesajı göstersin. ?
@admin; @Shorty;
bende onu anlatmaa çalışıyom benim oyuna zarar felann verdiğim yok hele bide 1 lv çarla demiş asıl oynadıg ıserver pidge demiş ben 3 serverdada oynuyrum. keithdede oyunrum asıl itemler kaybolunca ticket attım ve beklmek zorunda kaldım.
hunkta ki itemlerde duruyor.
asıl oynadıgım yer 3 serverda yani ben hangi çarla oyunu kötülediysem onu banlasın ReLi den bişey dedimmi ?
ki dieğerlerindedn bişey demedim zaten dediğime dair bi kanıt göstersin tamam eyw.
tarafımdan defalarca uyarıldı demiş bana bitane uyardıgı mesajı göstersin. ?
@admin; @Shorty;
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Objektif kelimesini cümlenin sonuna sıkıştırmak yerine yazdığım yazıları okurken uygulasan bu kadar uzun anlamsız cümleler ile
vakit israfına girmezdin Forum'a bir konu açılıyorsa ve konu altında cevapla kısmı bulunuyorsa fikrimi beyan ederim
Yönetim kadrosundan veya konu muhattabından 2.Bir cevap talep ediyorsanız desteğe ticket atar özel olarak görüşmenizi yapardınız
Burada bir konu var ve yazma hakkım mevcut klavye avukatlığı ile attığım postları buharlaştırmayın lütfen
Ne pidge oyuncusu olmaya ne de yönetime dahil olmaya niyetli birisi değilim
-
Yönetim ekibinin insiyatifinde bir durum. Oyun içerisine gelip oyuna zarar verme amaçlı yazılar yazarsanız hesabınız süresizda kapatılır, silinirde. Oynamak istediğiniz oyuna zarar vermeyi niye amaçlıyorsunuz ? Niye başkalarını oyundan soğutmaya çalışıyorssunuz?
Kusura bakma savunulacak bir tarafı yok.
Mesajının sonunda belirttiğin gibi hakkını sonuna kadar arayabilirsin.-
Adminin yazdığı bu cevap sonrası ban itirazında bulunmak ne kadar parlak bir yol tartışılır selametle
Forum kullanıcısı olarak yorumlar ile konuyu aydınlatmaya çalışıp çözüm odaklı fikirler ortaya sunmalısın. Yani çok bilmiş hava ile yorum yazıp karşındaki kullanıcıya anlama sorunun var demeyeceksin. Tartışma konusu değil itiraz konusu bu. Herhangi bir alakan olmadığı için yorum yapmak sana düşmez burada. Destek taleplerine yetkili kişinin cevap vermesi de çok uzun süreyi buluyor. Konuyu açan kişi ben 1 level çarlardan böyle bir eylem yapmadım diyor. Ya bu kişi yalan söylüyor ki bu biraz mantıksız. Ya da ortada yanlış anlaşılma var.
Değersiz postlarını başka konulara yönlendirmen dileğiyle. Selametle.
Tüm hesaplarının silinmemesi dahilinde bu konuyu açmışsan ruhsal bir sorun ararım sendeOyunu kötülediğin halde sadece sana ait olan
1 hesabından çamur atmışsın ve engellenmesini istemediğin bir hesap engellenmiş
Neticede oyunu baltaladıktan sonra milleti teşvik ettiğin bırakma senaryosunda rolün olmuş oldu;
Her oyun yönetim kadrosu bu denli naif davranmaz tüm hesapların yerine sana ait olan 1 karakterin buharlaşması
İyi niyet göstergesi 1 destek talebi oluşturup özür dile pişman olduğunu dile getir
Belki açarlar karakterini, bu son postum daha alıntı yapma gereksiz bildiri gelmesin
Benim anlamadığım ne banlanan hesap senin ne de yönetim üyesisin. Konunun muhatabı değilsin. Neden bu kadar kasıyorsun kendini ? Hadi bizim serverde oynuyor olsan tamam ama anladığım kadarıyla Pidge serverinden de değilsin. Adam yönetimin söylediklerini ben yapmadım, 1 level çarlardan değil o serverdeki asıl hesabından çok da kötülemeyen yorum yazdım diyor.
Öncelikle oyunu baltalamak istese - ki oyunun başkası tarafından baltalanmaya ihtiyacı yok, kendi kendini baltalıyor zaten - Bunu forum üzerinden yapar, olmadı skypeden falan yapar. Neden kendi çarını riske atsın ? Ayrıca başka serverdeki hesabı olan ReLi ban yiyor.
Bu arada oyunda çok sevdiğim arkadaşım falan da değil bu kişi. Tamamen başka loncalarda olup sürekli savaştığımız birisi. Ancak biraz objektif bakın olaya. Ya yalan söyleniyor, ya yanlış anlaşılma var ya da büyük bir haksızlık var. @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.;
keith de olan bir durumda oradaki hesabın silinmesi gerekir gidip pidgede silinmesi kafa karrışştırıcı Çok değişik bi durum.
Değişik bir durum veya kafa karıştırcak bir işlem yok şovmenizm sözlerle protesto etmeyin hiç
1 Hesabından oyunu kötülemiş tüm hesapları kapatılmış anlaşılması basit bir durum (İnsiyatif) başlığı altında görünce işlem yapma hakları var
Kanıt göstericek diye kaide yok.Kulağına küpe olsun oynadığın oyunu kötüleme ben gibi itemini sat oyunu sil
1 Hesabından oyunu kötülemiş tüm hesapları kapatılmış anlaşılması basit bir durum (İnsiyatif) başlığı altında görünce işlem yapma hakları var
Kanıt göstericek diye kaide yok.Kulağına küpe olsun oynadığın oyunu kötüleme ben gibi itemini sat oyunu sil
Değişik bir durum veya kafa karıştırcak bir işlem yok şovmenizm sözlerle protesto etmeyin hiç
Sen para verip yapmadığın çarla başka sunucuda iken ayrı bi sucuda çarın silinsin görürüm seni.... Emek nedir bilmen gerek para verip kristal alıp emeklerinin silinmesi ne demek ozaman anlarsın... İnsiyatif lik geçiçi ban atmaktır silmek değildir hiç bi uyarı almamış bi oyuncu sonuçta... Kafayı çalıştırın biraz at gözlüğünüzü atın.
Sen para verip yapmadığın çarla başka sunucuda iken ayrı bi sucuda çarın silinsin görürüm seni.... Emek nedir bilmen gerek para verip kristal alıp emeklerinin silinmesi ne demek ozaman anlarsın... İnsiyatif lik geçiçi ban atmaktır silmek değildir hiç bi uyarı almamış bi oyuncu sonuçta... Kafayı çalıştırın biraz at gözlüğünüzü atın.
Kendi kendine mi çelişmişsin ben mi yanlış anladım.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...