noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

İşte Android'li Blackberry Venice

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 181

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Android'li ilk Blackberry telefon olacak Venice, daha detaylı olarak göründü. İşte fiziksel klavyeli, kavisli ekrana sahip Blackberry Venice fotoğrafları ve çıkış tarihi.

Yıllardır Android'e geçmemek için direnen Blackberry, sonunda yaşadığı gerilemeler sonucunda Android'e geçme kararı aldı.
Geçtiğimiz MWC döneminde kavisli ekrana sahip bir Android telefon geliştirildiğini paylaşan Blackberry CEO'su John Chen'in açıklamaları sonrasında kavisli ekrana, fiziksel klavyeye ve Android işletim sistemine sahip Blackberry Venice sızıntıları gelmeye başladı.

Blackberry Venice karşınızda

Son yapılan sızıntıda ise Blackberry Venice fotoğrafları ve çıkış tarihi belli olmuş gibi görünüyor. Evan Blass tarafından paylaşılan Blackberry Venice fotoğraflarında özellikle Android işletim sistemine dikkat çekildiği görülüyor.

Blackberry Venice ne zaman tanıtılacak?

Tanıtım tarihi konusunda yine Evan Blass ve blackberry kaynakları tarafından paylaşılana göre, Blackberry Venice Kasım ayında tanıtılacak ve tüm Amerikalı taşıyıcılar ile satışa sunulacak.
Özellikle Samsung Galaxy S6 Edge ile rekabet edeceği tahmin edilen telefonun, şu an için Amerika dışındaki pazarlara çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor.

01-blackberry-venice.jpg

02-blackberry-venice.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri