berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Sığınma Evi Chunjo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arthasss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konuyu gereksiz yere saptıranları özelden bana yolla lütfen. Şahsen bu forumun ely bölümünde millet ağzına geleni söylüyor.
Kardeş sen o konuya siyasi dedin diye o konu siyasi olmuyor.Kişisel düşünceni konuya karıştırmadan önce uyarı vereceksin bu 1,bize kimi nasıl düşüneceğimizi sen öğretemezsin bu 2,bana Suriyelileri ezıklıyormusum gibi bir yargıda bulunup hakaret edemezsin bu da 3 ! İşine geldiği gibi anlama,o konuda rekabet amaçlı bir espiri olduğunu herkes görüyor.

Ben zaten en basindan yazdim.tartisma yaratanlar ciksin diye konu sahibi benim cikin susun dememe ragmen hala biseylerin pesindesiniz cikarmisiniz konudan tartisma yaratmadan?

Ben zaten en basindan yazdim.tartisma yaratanlar ciksin diye konu sahibi benim cikin susun dememe ragmen hala biseylerin pesindesiniz cikarmisiniz konudan tartisma yaratmadan?

''İnsanların'' söyledikleri, konuştukları, yaptıkları dikkate alınır. Senin söylediğini dikkate almıyoruz şahsen şuan ve forumda insanlar istediği konuya girer istedği konuya cevabı yazar orada bulunur. babanın çiftliği değil burası yok çıkın yok susun diyemen.

Not; Bu yazdığımla seni dikkate aldığımı sanma sakın. Yazdığımla ne olduğunu anla sadece.

İyi forumlar herkese

Hakaret olmadığı,konu amacından çıkarılmadığı sürece tartışma olabilir çünkü burası bir forum.Hakaret ediliyorsa şikayet butonuyla şikayet edersin yönetici konuyu inceler gereken neyse yapar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri