HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adamlar dereceyi alip gidiyorlar siz burda neyden bahsediyorsunuz 

Konu Tartışmaya sebep verdiğinden dolayı Konudaki tartışmaları sildim . Konuyu kurallar çerçesinde devam ettirelim arkadaşlar .
Son düzenleme:
Konuyu gereksiz yere saptıranları özelden bana yolla lütfen. Şahsen bu forumun ely bölümünde millet ağzına geleni söylüyor.Konu Tartışmaya sebep verdiğinden dolayı Konudaki tartışmaları sildim . Konuyu kurallar çerçesinde devam ettirelim arkadaşlar .
Konuyu gereksiz yere saptıranları özelden bana yolla lütfen. Şahsen bu forumun ely bölümünde millet ağzına geleni söylüyor.
Bu konu tartışmadan kapatılmıştı forumda böyle birşey mi var tekrar açılıyor diye ? Veya keyfi hareketlerle mi yapılıyor ?
O zaman http://www.turkmmo.com/resimler-ve-...o-mu-yoksa-siginma-evi-mi-5.html#post18468931 bu konuyuda açıp tartışma yorumlarını sil ? İşine gelir mi?
Ordaki konuda siyaset varsa bu konu başlığında da siyaset içeriyor gerekli işlemleri buraya da yapta görelim ?