Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Toplu sorunlara yardım lütfen.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mhmtakfsrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 808

mhmtakfsrt

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
4h 58m
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 10 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
46
MmoLira
45
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkese merhaba :)

Sorun 1 : Arkadaşlar, serveri açtığım günden beri en büyük sorunum oto pack. İnternet kafede oynayan userler devamlı şikayet ediyorlar (Ki haklılar). Kafe filtresi packın geldiği bağlantı adresini engelliyor. Hs ile sorunu çözüyoruz ama biz anlatmaktan, userler yapmaktan bıkıyor.
-Konunun ehli arkadaşlardan istediğim ; oto pack yolunu nasıl istediğim bir adrese alacağım ve ben oyunda herhangi bir editleme yaptığımda nasıl güncelleneceği.

Sorun 2 : mob_drop_item i günlerdir defalarca düzenledim fakat +60 Metinlerden item düşmüyor.
-Buna çözüm anlatabilecek ya da elinde her metinden leveline göre kesildiğinde 3x5 bk, 2 ruhtaşı 3 zen, 1 büyülü metal düşecek şekilde mob_drop_item dosyası olan varsa paylaşabilir mi ?

Sorun 3 : F7 tuşunda işlevsiz halde hızlı statü sekmesi geliyor.
-Bunun yerine 7'li efsun botu yapabilir miyim ? Yapabilirsek nasıl yaparım ?

Sorun 4 : Uzaktan ticaret sistemini nasıl ekleyebilirim ?

Sorun 5 : Simya sistemini nasıl ekleyebilirim ?

Sorun 6 : Kemerlerin envanterdeki pot slotlarını nasıl aktif edebilirim ?

Sorun 7 : Pasif becerilerin oyuna başlarken P olarak verilmesini nasıl yapabilirim ? (Ayrıca benim filesimde Yarı insan, savunma ve hp üretimi veren pasif beceriler var. Bunlar için özel beceri kitapları hazırlayabilir miyim ?

Sorun 8 : Oyununda evlilik leveli 75. Bunu nasıl istediğim level yapabilirim ?

Sorun 9 : Potları nasıl 1 tane ile sınırsız yapabilirim ?

Sorun 10 : Nesne market için "P skill Nesnesi" "Direkt 90 Level yüzüğü" gibi şeyleri nasıl yapabilirim ?

--Arkadaşlar her birinize şimdiden ayrı ayrı, kocaman kocaman teşekkür ediyorum :)
--Turkmmo ailesinde cevaplanmayacak hiç bir soru yoktur :)

Sorun 2 : mob_drop_item i günlerdir defalarca düzenledim fakat +60 Metinlerden item düşmüyor.
-Buna çözüm anlatabilecek ya da elinde her metinden leveline göre kesildiğinde 3x5 bk, 2 ruhtaşı 3 zen, 1 büyülü metal düşecek şekilde mob_drop_item dosyası olan varsa paylaşabilir mi ?

Cevap: Bunun için çözüm çok basit sadece eklemek istediğin metine bu kodları ekle sabit düşecektir.

1 50300 3 10000
2 50300 3 10000
3 50300 3 10000
4 50300 3 10000
5 50300 3 10000
6 25041 1 10000
7 50513 2 10000
8 70102 3 10000
9 25041 1 10000

Ek olarak gene düşmez ise metinlerin uygun levellerde kesmeyi deneyin.

Sorun 3 : F7 tuşunda işlevsiz halde hızlı statü sekmesi geliyor.
-Bunun yerine 7'li efsun botu yapabilir miyim ? Yapabilirsek nasıl yaparım ?

Cevap: http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-c...3158152-oyun-ici-7'li-efsun-botu-vectors.html gerkekli anlatım burada var.

Sorun 5 : Simya sistemini nasıl ekleyebilirim ?

Cevap: simya sisteminin dosyaları release olarak paylaşılmadı bu yüzlen eklemek için baya uğraşman gerekicek önerim simya sistemi ekli olan bir files üzerinden çalışman.

Sorun 6 : Kemerlerin envanterdeki pot slotlarını nasıl aktif edebilirim ?

Cevap: Kemer sistemindeki mantık bu zaten kemer taktıkça leveline göre pot slotları aktif olur 105 level kemeri takarsan hepsi açılacaktır.

Sorun 7 : Pasif becerilerin oyuna başlarken P olarak verilmesini nasıl yapabilirim ? (Ayrıca benim filesimde Yarı insan, savunma ve hp üretimi veren pasif beceriler var. Bunlar için özel beceri kitapları hazırlayabilir miyim ?

Cevap: questler ile becerileri çok kolaylık ile verebilirsin yani givebasic ile

Sorun 9 : Potları nasıl 1 tane ile sınırsız yapabilirim ?

Cevap: http://www.turkmmo.com/c-c-python/3255541-yeni-config-kodlari-c.html şu konuya bakın istediğiniz şeyler burada mevcut fakat source olmalı.

Sorun 10 : Nesne market için "P skill Nesnesi" "Direkt 90 Level yüzüğü" gibi şeyleri nasıl yapabilirim ?

Cevap: typesi 18 olan her yüzük ile basit quest kodlamaları ile bunu yapabilirsin

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun :) Fakat metin kısmında hala problem var. Bahsettiğin beceri kitabı, ruh taşı, zen fasulye ve büyülü metal zaten ekli ve düşme oranları 1000 ama yok, düşmüyor. Level kısmına gelecek olursak 70 level hesap ile 60 - 90 arası bütün metinleri denedim ama pot harici düşen olmadı :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri