- Konular
- 4
- Online süresi
- 4h 58m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 46
- MmoLira
- 45
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle herkese merhaba 
Sorun 1 : Arkadaşlar, serveri açtığım günden beri en büyük sorunum oto pack. İnternet kafede oynayan userler devamlı şikayet ediyorlar (Ki haklılar). Kafe filtresi packın geldiği bağlantı adresini engelliyor. Hs ile sorunu çözüyoruz ama biz anlatmaktan, userler yapmaktan bıkıyor.
-Konunun ehli arkadaşlardan istediğim ; oto pack yolunu nasıl istediğim bir adrese alacağım ve ben oyunda herhangi bir editleme yaptığımda nasıl güncelleneceği.
Sorun 2 : mob_drop_item i günlerdir defalarca düzenledim fakat +60 Metinlerden item düşmüyor.
-Buna çözüm anlatabilecek ya da elinde her metinden leveline göre kesildiğinde 3x5 bk, 2 ruhtaşı 3 zen, 1 büyülü metal düşecek şekilde mob_drop_item dosyası olan varsa paylaşabilir mi ?
Sorun 3 : F7 tuşunda işlevsiz halde hızlı statü sekmesi geliyor.
-Bunun yerine 7'li efsun botu yapabilir miyim ? Yapabilirsek nasıl yaparım ?
Sorun 4 : Uzaktan ticaret sistemini nasıl ekleyebilirim ?
Sorun 5 : Simya sistemini nasıl ekleyebilirim ?
Sorun 6 : Kemerlerin envanterdeki pot slotlarını nasıl aktif edebilirim ?
Sorun 7 : Pasif becerilerin oyuna başlarken P olarak verilmesini nasıl yapabilirim ? (Ayrıca benim filesimde Yarı insan, savunma ve hp üretimi veren pasif beceriler var. Bunlar için özel beceri kitapları hazırlayabilir miyim ?
Sorun 8 : Oyununda evlilik leveli 75. Bunu nasıl istediğim level yapabilirim ?
Sorun 9 : Potları nasıl 1 tane ile sınırsız yapabilirim ?
Sorun 10 : Nesne market için "P skill Nesnesi" "Direkt 90 Level yüzüğü" gibi şeyleri nasıl yapabilirim ?
--Arkadaşlar her birinize şimdiden ayrı ayrı, kocaman kocaman teşekkür ediyorum
--Turkmmo ailesinde cevaplanmayacak hiç bir soru yoktur

Sorun 1 : Arkadaşlar, serveri açtığım günden beri en büyük sorunum oto pack. İnternet kafede oynayan userler devamlı şikayet ediyorlar (Ki haklılar). Kafe filtresi packın geldiği bağlantı adresini engelliyor. Hs ile sorunu çözüyoruz ama biz anlatmaktan, userler yapmaktan bıkıyor.
-Konunun ehli arkadaşlardan istediğim ; oto pack yolunu nasıl istediğim bir adrese alacağım ve ben oyunda herhangi bir editleme yaptığımda nasıl güncelleneceği.
Sorun 2 : mob_drop_item i günlerdir defalarca düzenledim fakat +60 Metinlerden item düşmüyor.
-Buna çözüm anlatabilecek ya da elinde her metinden leveline göre kesildiğinde 3x5 bk, 2 ruhtaşı 3 zen, 1 büyülü metal düşecek şekilde mob_drop_item dosyası olan varsa paylaşabilir mi ?
Sorun 3 : F7 tuşunda işlevsiz halde hızlı statü sekmesi geliyor.
-Bunun yerine 7'li efsun botu yapabilir miyim ? Yapabilirsek nasıl yaparım ?
Sorun 4 : Uzaktan ticaret sistemini nasıl ekleyebilirim ?
Sorun 5 : Simya sistemini nasıl ekleyebilirim ?
Sorun 6 : Kemerlerin envanterdeki pot slotlarını nasıl aktif edebilirim ?
Sorun 7 : Pasif becerilerin oyuna başlarken P olarak verilmesini nasıl yapabilirim ? (Ayrıca benim filesimde Yarı insan, savunma ve hp üretimi veren pasif beceriler var. Bunlar için özel beceri kitapları hazırlayabilir miyim ?
Sorun 8 : Oyununda evlilik leveli 75. Bunu nasıl istediğim level yapabilirim ?
Sorun 9 : Potları nasıl 1 tane ile sınırsız yapabilirim ?
Sorun 10 : Nesne market için "P skill Nesnesi" "Direkt 90 Level yüzüğü" gibi şeyleri nasıl yapabilirim ?
--Arkadaşlar her birinize şimdiden ayrı ayrı, kocaman kocaman teşekkür ediyorum

--Turkmmo ailesinde cevaplanmayacak hiç bir soru yoktur