InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Toplu sorunlara yardım lütfen.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mhmtakfsrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 808

mhmtakfsrt

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
4h 58m
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 10 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
46
MmoLira
45
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkese merhaba :)

Sorun 1 : Arkadaşlar, serveri açtığım günden beri en büyük sorunum oto pack. İnternet kafede oynayan userler devamlı şikayet ediyorlar (Ki haklılar). Kafe filtresi packın geldiği bağlantı adresini engelliyor. Hs ile sorunu çözüyoruz ama biz anlatmaktan, userler yapmaktan bıkıyor.
-Konunun ehli arkadaşlardan istediğim ; oto pack yolunu nasıl istediğim bir adrese alacağım ve ben oyunda herhangi bir editleme yaptığımda nasıl güncelleneceği.

Sorun 2 : mob_drop_item i günlerdir defalarca düzenledim fakat +60 Metinlerden item düşmüyor.
-Buna çözüm anlatabilecek ya da elinde her metinden leveline göre kesildiğinde 3x5 bk, 2 ruhtaşı 3 zen, 1 büyülü metal düşecek şekilde mob_drop_item dosyası olan varsa paylaşabilir mi ?

Sorun 3 : F7 tuşunda işlevsiz halde hızlı statü sekmesi geliyor.
-Bunun yerine 7'li efsun botu yapabilir miyim ? Yapabilirsek nasıl yaparım ?

Sorun 4 : Uzaktan ticaret sistemini nasıl ekleyebilirim ?

Sorun 5 : Simya sistemini nasıl ekleyebilirim ?

Sorun 6 : Kemerlerin envanterdeki pot slotlarını nasıl aktif edebilirim ?

Sorun 7 : Pasif becerilerin oyuna başlarken P olarak verilmesini nasıl yapabilirim ? (Ayrıca benim filesimde Yarı insan, savunma ve hp üretimi veren pasif beceriler var. Bunlar için özel beceri kitapları hazırlayabilir miyim ?

Sorun 8 : Oyununda evlilik leveli 75. Bunu nasıl istediğim level yapabilirim ?

Sorun 9 : Potları nasıl 1 tane ile sınırsız yapabilirim ?

Sorun 10 : Nesne market için "P skill Nesnesi" "Direkt 90 Level yüzüğü" gibi şeyleri nasıl yapabilirim ?

--Arkadaşlar her birinize şimdiden ayrı ayrı, kocaman kocaman teşekkür ediyorum :)
--Turkmmo ailesinde cevaplanmayacak hiç bir soru yoktur :)

Öncelikle herkese merhaba :)

Sorun 1 : Arkadaşlar, serveri açtığım günden beri en büyük sorunum oto pack. İnternet kafede oynayan userler devamlı şikayet ediyorlar (Ki haklılar). Kafe filtresi packın geldiği bağlantı adresini engelliyor. Hs ile sorunu çözüyoruz ama biz anlatmaktan, userler yapmaktan bıkıyor.
-Konunun ehli arkadaşlardan istediğim ; oto pack yolunu nasıl istediğim bir adrese alacağım ve ben oyunda herhangi bir editleme yaptığımda nasıl güncelleneceği.

Sorun 2 : mob_drop_item i günlerdir defalarca düzenledim fakat +60 Metinlerden item düşmüyor.
-Buna çözüm anlatabilecek ya da elinde her metinden leveline göre kesildiğinde 3x5 bk, 2 ruhtaşı 3 zen, 1 büyülü metal düşecek şekilde mob_drop_item dosyası olan varsa paylaşabilir mi ?

Sorun 3 : F7 tuşunda işlevsiz halde hızlı statü sekmesi geliyor.
-Bunun yerine 7'li efsun botu yapabilir miyim ? Yapabilirsek nasıl yaparım ?

Sorun 4 : Uzaktan ticaret sistemini nasıl ekleyebilirim ?

Sorun 5 : Simya sistemini nasıl ekleyebilirim ?

Sorun 6 : Kemerlerin envanterdeki pot slotlarını nasıl aktif edebilirim ?

Sorun 7 : Pasif becerilerin oyuna başlarken P olarak verilmesini nasıl yapabilirim ? (Ayrıca benim filesimde Yarı insan, savunma ve hp üretimi veren pasif beceriler var. Bunlar için özel beceri kitapları hazırlayabilir miyim ?

Sorun 8 : Oyununda evlilik leveli 75. Bunu nasıl istediğim level yapabilirim ?

Sorun 9 : Potları nasıl 1 tane ile sınırsız yapabilirim ?

Sorun 10 : Nesne market için "P skill Nesnesi" "Direkt 90 Level yüzüğü" gibi şeyleri nasıl yapabilirim ?

--Arkadaşlar her birinize şimdiden ayrı ayrı, kocaman kocaman teşekkür ediyorum :)
--Turkmmo ailesinde cevaplanmayacak hiç bir soru yoktur :)
tek bir soru soracağım :) kullandığın files bilişime mi ait ?

tek bir soru soracağım :) kullandığın files bilişime mi ait ?

Evet kardeşim. Hiç bir konuda yarımcı olamadıklarını söylüyorlar. Bende bu yüzden bu eksiklerimi tamamlayıp süresi dolduğunda kendi Pc m üzerine kurucam

Evet kardeşim. Hiç bir konuda yarımcı olamadıklarını söylüyorlar. Bende bu yüzden bu eksiklerimi tamamlayıp süresi dolduğunda kendi Pc m üzerine kurucam
bilişimler vermez sana root dosyalarını. onun için bu dediğinin çoğu mümkün değil. Düzelticem dediğin şey bilişimin filesinde mi olacak. o filesi kendi bilgisayarında kuramazsn ama.

bilişimler vermez sana root dosyalarını. onun için bu dediğinin çoğu mümkün değil. Düzelticem dediğin şey bilişimin filesinde mi olacak. o filesi kendi bilgisayarında kuramazsn ama.

Bu bahsettiğim şeyleri editlemeyi öğrendikten sonra bilgisayara kuracağım filestede aynı şeyler lazım olacak kardeşim :) Hemde şu an için serverimdeki userleri kaçırmak istemem. Çok az bi bilgi sahibi olsam bu konu hakkında elimden kurtulamazda işte bilgim yok :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri