- Konular
- 95
- Reaksiyon Skoru
- 719
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- 67
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
tahrik edici dediğin paylaşıldı demem mi??Güzel kardeşim amacım seni susturup forumdan soğutmak değil ama sen tartışmaya sebebiyet verip tahrik ediyorsun, ayrıca bilgilendirme olsun şikayet yağarken kimse ilgilenmeyince ben ilgilendim çünkü farkındaysan bir yöneticiyim editörler ilgilenecek tabi ama o sırada ilgilenilmezse ben ilgilenebilirim boyle bir yetkim var sana da tavsiyem tartışacaksan da bayan yada erkek ile olsa da fark etmez konularda tartışma yaratmayın amacından sapıyor şuan ben bile yazarken konu uzayıp gidiyor, iyi forumlar.
- Konular
- 4,152
- Online süresi
- 1m 12s
- Reaksiyon Skoru
- 1,516
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 373
- MmoLira
- -17
- DevLira
- 0
tahrik edici dediğin paylaşıldı demem mi??
Copy / Paste yaziyorsun.
senin ne olduğunu ben biliyorum buradaki yetkililer değil sinsilikte üstüne yok benim konularıma her defasında mesaj atma dedikçe her defasında aynı şeyi yapiyorsun.
Silinen mesajlar yazdığın şeylerin üstünü örtemez adminler üst yetkililer görüyor ne yazdığını merak etme
- Konular
- 95
- Reaksiyon Skoru
- 719
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- 67
- DevLira
- 0
emin ol kimse senin kadar sinsi değil bu forumun kurallarına kadar kopyalayıp ün yapmaya çalışan ben değilim pmagames.com ???=pelinin ezik forumuCopy / Paste yaziyorsun.
senin ne olduğunu ben biliyorum buradaki yetkililer değil sinsilikte üstüne yok benim konularıma her defasında mesaj atma dedikçe her defasında aynı şeyi yapiyorsun.
Silinen mesajlar yazdığın şeylerin üstünü örtemez adminler üst yetkililer görüyor ne yazdığını merak etme
bu senin gibi birine atılmış son posttur

Son düzenleme:
- Konular
- 4,152
- Online süresi
- 1m 12s
- Reaksiyon Skoru
- 1,516
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 373
- MmoLira
- -17
- DevLira
- 0
Ben seni muhattaba alıyor muyum konularına bir tane mesaj atiyor muyum? hayır.
ne zaman ben konu paylaşsam ya yan hesabınla gelip argo kelimeler hakaret içerikli mesaj yaziyorsun veya bu hesabınla gelip kötülüyorsun sürekli bir açık arama peşindesin daha sonra gidip moderatörleri arkana alma peşindesin
uğraşma benimle ben seninle muhattap olmuyorsam sende benimle olma bukadarda pişkinliğin lüzumu yok artık bir yetkilide gelip konuyla özel olarak ilgilenmiyor her defasında senin yüzünden ceza almak zorunda kalıyorum.
birisi taraf tutar birisi kötüler ne istiyorsun sen tüm konuları editleyip forumdan gitme mi mi?
ne zaman ben konu paylaşsam ya yan hesabınla gelip argo kelimeler hakaret içerikli mesaj yaziyorsun veya bu hesabınla gelip kötülüyorsun sürekli bir açık arama peşindesin daha sonra gidip moderatörleri arkana alma peşindesin
uğraşma benimle ben seninle muhattap olmuyorsam sende benimle olma bukadarda pişkinliğin lüzumu yok artık bir yetkilide gelip konuyla özel olarak ilgilenmiyor her defasında senin yüzünden ceza almak zorunda kalıyorum.
birisi taraf tutar birisi kötüler ne istiyorsun sen tüm konuları editleyip forumdan gitme mi mi?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)