Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Python Renk Kodları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pelin Melek Aslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 69K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Güzel kardeşim amacım seni susturup forumdan soğutmak değil ama sen tartışmaya sebebiyet verip tahrik ediyorsun, ayrıca bilgilendirme olsun şikayet yağarken kimse ilgilenmeyince ben ilgilendim çünkü farkındaysan bir yöneticiyim editörler ilgilenecek tabi ama o sırada ilgilenilmezse ben ilgilenebilirim boyle bir yetkim var sana da tavsiyem tartışacaksan da bayan yada erkek ile olsa da fark etmez konularda tartışma yaratmayın amacından sapıyor şuan ben bile yazarken konu uzayıp gidiyor, iyi forumlar.
tahrik edici dediğin paylaşıldı demem mi??

tahrik edici dediğin paylaşıldı demem mi??

Copy / Paste yaziyorsun.

senin ne olduğunu ben biliyorum buradaki yetkililer değil sinsilikte üstüne yok benim konularıma her defasında mesaj atma dedikçe her defasında aynı şeyi yapiyorsun.

Silinen mesajlar yazdığın şeylerin üstünü örtemez adminler üst yetkililer görüyor ne yazdığını merak etme

Copy / Paste yaziyorsun.

senin ne olduğunu ben biliyorum buradaki yetkililer değil sinsilikte üstüne yok benim konularıma her defasında mesaj atma dedikçe her defasında aynı şeyi yapiyorsun.

Silinen mesajlar yazdığın şeylerin üstünü örtemez adminler üst yetkililer görüyor ne yazdığını merak etme
emin ol kimse senin kadar sinsi değil bu forumun kurallarına kadar kopyalayıp ün yapmaya çalışan ben değilim pmagames.com ???=pelinin ezik forumu
bu senin gibi birine atılmış son posttur:p

Son düzenleme:
Ben seni muhattaba alıyor muyum konularına bir tane mesaj atiyor muyum? hayır.

ne zaman ben konu paylaşsam ya yan hesabınla gelip argo kelimeler hakaret içerikli mesaj yaziyorsun veya bu hesabınla gelip kötülüyorsun sürekli bir açık arama peşindesin daha sonra gidip moderatörleri arkana alma peşindesin

uğraşma benimle ben seninle muhattap olmuyorsam sende benimle olma bukadarda pişkinliğin lüzumu yok artık bir yetkilide gelip konuyla özel olarak ilgilenmiyor her defasında senin yüzünden ceza almak zorunda kalıyorum.

birisi taraf tutar birisi kötüler ne istiyorsun sen tüm konuları editleyip forumdan gitme mi mi?

Konu yeterince gereksiz mesajlar ile kirlenmiş durumda zaten.
@ozanos; lütfen şuradaki konu ile ilgilenirmisiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri