Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Python Renk Kodları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pelin Melek Aslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 69K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben seni muhattaba alıyor muyum konularına bir tane mesaj atiyor muyum? hayır.

ne zaman ben konu paylaşsam ya yan hesabınla gelip argo kelimeler hakaret içerikli mesaj yaziyorsun veya bu hesabınla gelip kötülüyorsun sürekli bir açık arama peşindesin daha sonra gidip moderatörleri arkana alma peşindesin

uğraşma benimle ben seninle muhattap olmuyorsam sende benimle olma bukadarda pişkinliğin lüzumu yok artık bir yetkilide gelip konuyla özel olarak ilgilenmiyor her defasında senin yüzünden ceza almak zorunda kalıyorum.

birisi taraf tutar birisi kötüler ne istiyorsun sen tüm konuları editleyip forumdan gitme mi mi?

Burda kimse kimsenin tarafını tutmuyor kimse kimsenin konusunu kötülemiyor.Paylaşıldı ya da bu paylaşım şu kişiye ait demek kötülemek olmuyor.Burada paylaşıldı dediği için. açıklama yaptım.Son olarak editör gelip gerekli açıklamayı yapmış.Burası bir forum tartışma olması doğal tabi hakaret olmadığı sürece ki zaten hakaret ettiği için daha önce gereken cezayı aldı devam ederse yine ceza alacaktır

Burda kimse kimsenin tarafını tutmuyor kimse kimsenin konusunu kötülemiyor.Paylaşıldı ya da bu paylaşım şu kişiye ait demek kötülemek olmuyor.Burada paylaşıldı dediği için. açıklama yaptım.Son olarak editör gelip gerekli açıklamayı yapmış.Burası bir forum tartışma olması doğal tabi hakaret olmadığı sürece ki zaten hakaret ettiği için daha önce gereken cezayı aldı devam ederse yine ceza alacaktır

Herşey gözümün önünde dönüyor görme problemim yok yeter artık yani bu kişinin yaptıkları ben her defasında bu şahısla uğraşmak zorunda değilim siz görmüyormusunuz bundan öncesindede aynı şeyler yapılıyor sürekli haksız yere ceza işlemi uygulanıyor.

Herşey gözümün önünde dönüyor görme problemim yok yeter artık yani bu kişinin yaptıkları ben her defasında bu şahısla uğraşmak zorunda değilim siz görmüyormusunuz bundan öncesindede aynı şeyler yapılıyor sürekli haksız yere ceza işlemi uygulanıyor.

Haksız yere ceza verilmez en son aldığın ceza hakarettendi galiba yanlış hatırlıyor olabilirim.Konuna mesaj yazan diğer arkadaşta hakaretten uzun bir süre forumdan uzaklaştırma cezası almıştı.Bu gibi şikayetlerini editör'e ilet o konuyu inceler doğru kararı verir :) Ben de uyardım hakaret etmemesi için devam ederse şikayet edersin tekrar.Paylaşım için teşekkürler tekrardan

Haksız yere ceza verilmez en son aldığın ceza hakarettendi galiba yanlış hatırlıyor olabilirim.Konuna mesaj yazan diğer arkadaşta hakaretten uzun bir süre forumdan uzaklaştırma cezası almıştı.Bu gibi şikayetlerini editör'e ilet o konuyu inceler doğru kararı verir :) Ben de uyardım hakaret etmemesi için devam ederse şikayet edersin tekrar.Paylaşım için teşekkürler tekrardan

Bak benim oradaki dediğim hakaret bile sayılmayacak birşey çıkıp biri neredeyse tüm konuları pvp soru cevap bölümünde dolu bir kişi benim emeğime yaptıklarının hiçbiri işe yaramiyor demesiydi benim orada dediğim "Aklı yok fikir var" dememdi ben bunun yüzünden 1 hafta uzaklaştırma aldım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri