Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Python Renk Kodları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pelin Melek Aslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 69K
skype a gel ayrıca ben dedikten sonra konuyu düzenledi

dediğin gibi sonradan düzenlenmiş konu , düzenlenmeseydi kapatılırdı konu , hakaret tarzı konuşmalar olmadığı sürece konu altından yorum atabilirsiniz.

dediğin gibi sonradan düzenlenmiş konu , düzenlenmeseydi kapatılırdı konu , hakaret tarzı konuşmalar olmadığı sürece konu altından yorum atabilirsiniz.
teşekkürler zaten sadece paylaşıldı dedim kız diye bana hakaret içerikli mesajlar atmayın yoksa banlarım diyor sonuçtu bu bölümün modları belli
DRBLR6.jpg

bence herkes kendi bölümüne bakmalı

teşekkürler zaten sadece paylaşıldı dedim kız diye bana hakaret içerikli mesajlar atmayın yoksa banlarım diyor sonuçtu bu bölümün modları belli
DRBLR6.jpg

bence herkes kendi bölümüne bakmalı

Güzel kardeşim amacım seni susturup forumdan soğutmak değil ama sen tartışmaya sebebiyet verip tahrik ediyorsun, ayrıca bilgilendirme olsun şikayet yağarken kimse ilgilenmeyince ben ilgilendim çünkü farkındaysan bir yöneticiyim editörler ilgilenecek tabi ama o sırada ilgilenilmezse ben ilgilenebilirim boyle bir yetkim var sana da tavsiyem tartışacaksan da bayan yada erkek ile olsa da fark etmez konularda tartışma yaratmayın amacından sapıyor şuan ben bile yazarken konu uzayıp gidiyor, iyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri