Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[C++][LUA] İtem Kilitleme Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Etzhel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 73
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Aratılır

Kod:
case USE_CHANGE_ATTRIBUTE :

Eklenir

Kod:
if (true == item2->isLocked())
{
    ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "|cFF00ff00|H|h Kilitli itemlere Efsun Atamazsiniz.");
    return false;
}

Kod:
if (true == item->isLocked())

Kod:
if (true == item2->isLocked())

2 Nelere kadir :D

ben bu işten hiç bir şey anlamadım 2 de yaptım oda olmadı ama statuyun verdiği diğer kodlar item hep item2 diye bişey yok ve diğer kısımlar çalışıyor @Statu; item silme yapmak basittirde şu lonca deposu olanlar napacak ? bu sisteme flag ta eklemek lazım ve itemin altına [KİLİTLİ] Yazısı yazarsa varya 10 numara olur yapabilirsen 4 gözle beklerim

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben bu işten hiç bir şey anlamadım 2 de yaptım oda olmadı ama statuyun verdiği diğer kodlar item hep item2 diye bişey yok ve diğer kısımlar çalışıyor @Statu; item silme yapmak basittirde şu lonca deposu olanlar napacak ? bu sisteme flag ta eklemek lazım ve itemin altına [KİLİTLİ] Yazısı yazarsa varya 10 numara olur yapabilirsen 4 gözle beklerim

olması lazım kardeşim bende çalıştı ordaki 2'nin olmasının sebebi case USE_CHANGE_ATTRIBUTE : kod satırlarına bakarsan hep item2 olduğunu göreceksin bu sanırsam efsun değiştirmeyle ilgili bir kod...

Buda kanıt

Moderatör tarafında düzenlendi:
olması lazım kardeşim bende çalıştı ordaki 2'nin olmasının sebebi case USE_CHANGE_ATTRIBUTE : kod satırlarına bakarsan hep item2 olduğunu göreceksin bu sanırsam efsun değiştirmeyle ilgili bir kod...

Buda kanıt

allah allah çok garip tekrar denicem şu taş basma olayınıda çözmek lazım

bi tek ben şanssızım arkadaş :( yine olmadı

Kusura bakma sistem çöp , düzgün anlatım yok , eklendiği gibide çekseydin 2 - 3 saat denedim neyse itemi yere atıyosun oyun kapanıyor sonsuz bir döngü var onu geçtim bir sürü bug var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri