Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Hunk Kostüm Problemi ve Shortynin Verdiği Cevap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erencan210
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 648

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Shorty:Hunkdaki kostümlerde efsun bulunmamaktadır.

cevap olarak bunu yazmışsınız fakat kostümlerin üzerinde sana en az bir tane rasgele bonus kazandırır yazıyor ve bu kostümler tl ile satılıyor malesef bu durumda insan para verdikleri şeyi sizden alamamış oluyor.Ve diğer iki svdede bu efsunlar veriliyor pidgede emek server oradada kostüm efsunları mevcut daha detaylı bi açıklama bekliyorum eminimki bu konuda şikayetçi olan birçok kişi daha vardır

oyundaki kostümlerde hala efsun verdiği yazıyor fakat para yatırıp bu kostümü alan satarken söylediğiniz şeyi almamış oluyor başka arkadaslarında mağdur olmaması için detaylı açıklama ve bir düzenleme lazım bence

Bu zamana kadar efsunlu olan kostumler ne ara efsunsuz oldu onuda anlamış degilim boşa para verip alıyoruz demekki :mad:

Sen yine bir tane almışsın o server da kostüm seti olan adamlar ne yapsınlar? Dünya kadar para yatırılsın gün gelsin adam vazgeçtim artık efsun yok kostümlerde desin olsun bitsin mantık bu işte!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri