- Konular
- 282
- Online süresi
- 1h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 243
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- -28
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar , Ben DoritosMan bir süre foruma ara vermiştim şimdi geri geldim.
Her neyse konumuza geçelim.
The Sims 4 hileleri fakat ne hileleri ?
İşte Hileler :
---------------
* Para hilesi
* İhtiyaç Karşılama Hilesi
* İstek Karşılama Hilesi
* Ev Hilesi
* İnşa etme modunda sınırsız para
* Kariyer Hilesi
* Yetenek Hilesi
Herhangi bir şey indirmenize gerek yoktur.
Öncelikle, oyunu oynuyorken hile kodlarını girebilmek için Ctrl + Shift + C tuşlarına aynı anda basın. Ekranın sol üst köşesinde açılan komut satırına aşağıdaki kodları girip Enter tuşuna basarak aktif hale getirirsiniz.
İlk adım olarak komut satırına; testingCheats true yazıp enterââ¬Ëa basın. Böylece oyunda hile modunu aktif hale getirmiş oluruz. Bu haliyle bile başka kod girmeden oyunda birçok hileyi kullanabilirsiniz. Evinizin posta kutusuna, Shiftââ¬Ëe basılı tutarak fare ile tıklarsanız hile menüsünü görürsünüz. Aynı şekilde insanlara ve objelere de aynı tıklama yöntemiyle bazı hilelere erişebilirsiniz. Aşağıdaki kodlar ise tüm bunların dışındaki hileler içindir.
Kodlar :
-----------------
Yetenek Hilesi
------------------
Aşağıdaki yetenek seviyelerini belirleyen hile kodlarını kullanırken, kodu yazdıktan sonra bir boşluk bırakıp 1 -10 arası istediğiniz seviyeyi de belirtmelisiniz.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Balıkçılık yeteneği = stats.set_skill_level Major_Fishing 10
Yaramazlık yeteneği = stats.set_skill_level Major_Mischief 10
Gitar yeteneği = stats.set_skill_level Major_Guitar 10
Orak Becerisi yeteneği = stats.set_skill_level Major_Reaping 10
Programlama yeteneği = stats.set_skill_level Major_Programming 10
Bahçecilik yeteneği = stats.set_skill_level Major_Gardening 10
Gurme Aşçılık yeteneği = stats.set_skill_level Major_GourmetCooking 10
Komedi yeteneği = stats.set_skill_level Major_Comedy 10
Karizma yeteneği = stats.set_skill_level Major_Charisma 10
Yazma yeteneği = stats.set_skill_level Major_Writing 10
Her neyse konumuza geçelim.
The Sims 4 hileleri fakat ne hileleri ?
İşte Hileler :
---------------
* Para hilesi
* İhtiyaç Karşılama Hilesi
* İstek Karşılama Hilesi
* Ev Hilesi
* İnşa etme modunda sınırsız para
* Kariyer Hilesi
* Yetenek Hilesi
Herhangi bir şey indirmenize gerek yoktur.
Öncelikle, oyunu oynuyorken hile kodlarını girebilmek için Ctrl + Shift + C tuşlarına aynı anda basın. Ekranın sol üst köşesinde açılan komut satırına aşağıdaki kodları girip Enter tuşuna basarak aktif hale getirirsiniz.
İlk adım olarak komut satırına; testingCheats true yazıp enterââ¬Ëa basın. Böylece oyunda hile modunu aktif hale getirmiş oluruz. Bu haliyle bile başka kod girmeden oyunda birçok hileyi kullanabilirsiniz. Evinizin posta kutusuna, Shiftââ¬Ëe basılı tutarak fare ile tıklarsanız hile menüsünü görürsünüz. Aynı şekilde insanlara ve objelere de aynı tıklama yöntemiyle bazı hilelere erişebilirsiniz. Aşağıdaki kodlar ise tüm bunların dışındaki hileler içindir.
Kodlar :
-----------------
Yetenek Hilesi
------------------
Aşağıdaki yetenek seviyelerini belirleyen hile kodlarını kullanırken, kodu yazdıktan sonra bir boşluk bırakıp 1 -10 arası istediğiniz seviyeyi de belirtmelisiniz.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Balıkçılık yeteneği = stats.set_skill_level Major_Fishing 10
Yaramazlık yeteneği = stats.set_skill_level Major_Mischief 10
Gitar yeteneği = stats.set_skill_level Major_Guitar 10
Orak Becerisi yeteneği = stats.set_skill_level Major_Reaping 10
Programlama yeteneği = stats.set_skill_level Major_Programming 10
Bahçecilik yeteneği = stats.set_skill_level Major_Gardening 10
Gurme Aşçılık yeteneği = stats.set_skill_level Major_GourmetCooking 10
Komedi yeteneği = stats.set_skill_level Major_Comedy 10
Karizma yeteneği = stats.set_skill_level Major_Charisma 10
Yazma yeteneği = stats.set_skill_level Major_Writing 10
| Video Oyunları yeteneği = stats.set_skill_level Major_VideoGaming 10 | ||||||||||||||||||||||||||
| Keman Çalma yeteneği = stats.set_skill_level Major_Violin 10 | ||||||||||||||||||||||||||
| Roket Bilimi yeteneği = stats.set_skill_level Major_RocketScience 10 | ||||||||||||||||||||||||||
| Resim yeteneği = stats.set_skill_level Major_Painting 10 | ||||||||||||||||||||||||||
| Piyano Çalma yeteneği = stats.set_skill_level Major_Piano 10 | ||||||||||||||||||||||||||
| Mantık yeteneği = stats.set_skill_level Major_Logic 10 | ||||||||||||||||||||||||||
| Beceriklilik yeteneği = stats.set_skill_level Major_Handiness 10 | ||||||||||||||||||||||||||
| Aşçılık Yeteneği = stats.set_skill_level Major_HomestyleCooking 10 | ||||||||||||||||||||||||||
| Barmenlik yeteneği = stats.set_skill_level Major_Bartending 10 | ||||||||||||||||||||||||||
| Vücut Geliştirme yeteneği = stats.set_skill_level Skill_Fitness 10 | ||||||||||||||||||||||||||
| Sosyallik yeteneği (Çocuklar İçin) = stats.set_skill_level Skill_Child_Social 10 | ||||||||||||||||||||||||||
| Öğrenme yeteneği (Çocuklar İçin) = stats.set_skill_level Skill_Child_Motor 10 | ||||||||||||||||||||||||||
| Yaratıcılık yeteneği (Çocuklar İçin) = stats.set_skill_level Skill_Child_Creativity 10 | ||||||||||||||||||||||||||
| Zihinsel yeteneği (Çocuklar İçin) = stats.set_skill_level Skill_Child_Mental 10 | ||||||||||||||||||||||||||
| Şifalı Bitkiler yeteneği(*) = stats.set_skill_level Major_Herbalism 10 | ||||||||||||||||||||||||||
| Fırınlama yeteneği (**) = stats.set_skill_level Major_Baking 10 | ||||||||||||||||||||||||||
| Fotoğrafçılık yeteneği (**) = stats.set_skill_level Major_Photography 10 | ||||||||||||||||||||||||||
| İş Ahlakı yeteneği (**) =stats.set_skill_level retail_workethic 5 | ||||||||||||||||||||||||||
| Bakım yeteneği(**) =stats.set_skill_level retail_maintance 5 | ||||||||||||||||||||||||||
| Satış yeteneği (**) = stats.set_skill_level retail_sales 5 (*) Outdoor Retreat Paketi için (**) Get to Work Paketi için -------------------------------- Kariyerde terfi alma hilesi ---------------------------
İstek Karşılama Hilesi --------------------------- aspirations.complete_current_milestone Tek satır kod bunun için yeterli oluyor her bir aşamayı toptan tamamlamak için kodu tekrar tekrar girin. İnşa Etme Modunda Sınırsız Para Hilesi ----------------------------------------- bb.showhiddenobjects (Oyunda kullanılan fakat inşa modundayken satın alamadığımız gizli nesneleri açar. örnek: balıklar, böcekler, kurbağalar gibi koleksiyon nesneleriâ⬦) bb.ignoregameplayunlocksentitlement (Kariyer ödülleri olarak verilen, normalde kilitli olarak görünen nesneleri açar) bb.enablefreebuild (Sınırsız Para verir. İnşa modunda sadece.) Para Hilesi ------------------- motherlode = 50.000 $ (Simeleon) verir. rosebud = 1.000 $ (Simeleon) verir. katching = 1.000 $ (Simeleon) verir. Komut satırında yazdıklarınızı fare ile seçip Ctrl+C ve Ctrl+V ile kopyala ââ¬â yapıştır yapabildiğinizi hatırlatmak isterim. Bu kodlarıda Ctrl+Shift+C ile açtığımız konsola yazıcaksınız. İhtiyaç Karşılama Hilesi -------------------------
Shift'e basılı tutup posta kutusuna tıklayın. Ve Kırmızıya Aldığım yere tıklayın.
Çıkan sonuçlardan kırmızıya aldığım yerlere tıklayın ve evinizde bulunan simlerin bütün ihtiyaçları yenilenecektir.
Gördüğünüz gibi hilemiz oldu. Ev Hilesi ----------------
Kırmızıya aldığım bu evi satın alın.
Sonra kırmızıya aldığım 3 noktaya tıklayın. Çıkan menüden Dünyaları Yönet'e tıklayın. Oradanda Çıkan Seçeneklerden kırmızıya aldığım kaydet ve dünyaları yönete tıklayın.
Bende bir tane var öyle. Beyaz sims işareti olan birsürü ev olabilir siz en güzelini seçin aralarından. Sonra seçtiğiniz evin üstüne gelin ve o ailenin ismini ezberleyin. Kırmızıya aldığım yere tıklayın çıkan menüden Oynanmayan Hanelere tıklayın.
Sonra ismini ezberlediğiniz aileye tıklayın ve çıkan pencereden kırmızıya aldığım yere tıklayın.
Çıkan pencereden Oynanan'a tıklayın ve oradan kendinizi bulun. Ben gS yim ![]() Sonra kendinize tıklayın.
Çıkan pencerede tekrar kendinize tıklayın. Sonra kırmızıya aldığım oka tıklayın.
Sırasıyla üstten aşağıya doğru kırmızıya aldığım yerlere tıklayın.
Sonra adını ezberlediğiniz aileye tekrar tıklayın. Adını unuttuysanız kendi tipinizin olduğu yere tıklayın.
Kırmızıya aldığım yere tıklayın.
Sonra sol taraftan kendiniz hariç herkese tıklayın. Sağ taraftan oynanan ya da oynanmayan farketmez tıklayın birisine daha sonra istediğiniz aileye tıklayın. Fakat aile sayısı en az olana tıklayın. Çünkü bir evde sadece 8 sim bulunabiliyor.
Sonra direk kırmızıya aldığım yere tıklayın Ve tik işaretine tıklayın sonra önünüzdeki pencereyi kapatın ve seçtiğiniz evin üstüne gelin , tıklayın. Daha sonra çıkan seçeneklerden (Sağ ok , Çekiç , Üç nokta)dan Sağ ok'a tıklayın ve eviniz değişti. ![]() Arkadaşlar konu çok uzun oldu fakat bir sürü hile vardı ve hepsini olabildiğince anlaşılır anlatmaya çalıştım. Ve yazdığım kodlar alıntıdır. Kendim bulmadım. Fakat ev hilesini kendim buldum ![]() Yapamadağınız anlayamadığınız birşey olursa yorum atın ben size hemen dönerim. ![]() |
Son düzenleme:
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Güzel bence
- Konular
- 282
- Online süresi
- 1h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 243
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- -28
- DevLira
- 0
Teşekkür Ederim 
Faydam dokunduysa ne mutlu bana

Faydam dokunduysa ne mutlu bana

- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)