shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Bir çözüm şart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gebermezadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Doğrudur. Ama eskiden neden çabucak çözülüyordu ayrıca eskiden çok hata olmazdı olursa da hemen çözülürdü. Ben o yüzden çabuk hallolabilir dedim .

Dedigin ort bec sorununu duzeltmesi kolay gibi gozukebilir ama onu duzelttiginde belki duzeltmesi baska sorun olusturabilir o yuzden duzeltilip beta sunucusunda test edilip baska sorunlara sebeb olmamasi icin biraz uzun suruyor sabirli olun düzelecektir.

Dedigin ort bec sorununu duzeltmesi kolay gibi gozukebilir ama onu duzelttiginde belki duzeltmesi baska sorun olusturabilir o yuzden duzeltilip beta sunucusunda test edilip baska sorunlara sebeb olmamasi icin biraz uzun suruyor sabirli olun düzelecektir.

Zaten sıkıntı o. Test edilmesine rağmen sürekli hata olması.

Gönüllere sesleniyorum ne hatasından bahsediyorsunuz ?? Bu serveri öldüren sizin güncellemeleriniz oldu. Server açıldığında 1 hafta boyunca başından kalkmadan oynadık grup halinde hiç sıkılmadan hep rekabet vardı server stabildi oyuncu kıtlığı yoktu ticaret mükemmel bir şekilde işliyordu tek sorun hile koruması ve dönüşümlerde sıkıntı vardı. Hile için koruma yapıldı o sorun giderildi ama dönüşüm itemleri yeni başlayanlar için eziyetten başka bir şey olmadı ve beraberinde gelen güncellemeler onlara gerçekten ihtiyaç yoktu. Serverlerin birleşirse isyan çıkacağını söylemişsinizde afedersiniz kim çıkaracak o isyanı ?? bizim köyün nüfusu bile daha kalabalık Hunk' tan Ely#1 ve Ely#2 birleşimini hatırlarsak ilk başta herkes birleşime karşı oldu ama öyle böyle birleşim oldu.

İlk olarak fikrimi söyleyeyim şimdi bu gelen güncellemeler in olumlu olduğu kadar bir çok olumsuz yanı oldu oyuncu kaybı gibi oyun içi hatalar zaten bayaa çok. Artık zaten bu hatalara ticket atmak bile çözüm değil birebir yetkiliye aktarmaya çalışıyorum oda zar zor. Bu oyunun daha devam etmesini isteyen onlarca kişi var fakat bu onlarca kişiyi azaltmak yerine çoğaltmak Gerek tabi burda yetkililere düşüyor tabi onların gözünden kaçan hataları belirtmekte bize.
Ama su Son gelen güncellemeden sonra oyun ciddi ciddi başı boş kaldı ne oyunda bi düzeltme hiçbişey yok herkes bunun farkında ve bakım günü bekleniyor. Anlamıyorum bu kadar uzun sürede nasıl bir bakım düzeltme olmuyor bilmiyorum. Artik son sözümü söyleyerek çıkıyorum Eger bizimde elimizden gelecek birsey var ise her daim burdayız..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri