- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,153
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,786,816
- DevLira
- -3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konu altından 2 arkadaşa özel mesaj gönderdim, Geri dönüş yaparsanız sevinirim
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Yeni sunucu açma gibi bir plan yok. Zaten düzeltilmesi gerekilen hatalar varken üstüne bir sunucu daha açıp, onun da hatalarıyla uğraş yapılacağını sanmıyorum.Haklısınız ben görüşümü belirtmek istedim. Peki gündeminizde yeni server açılması var mı ?
Kaybolan itemler geri gelecektir. Kaybolan karakterler gibi.Ben hunk sunucusundan aktif oyuncu olan bir kişi olarak şöyle bir şey gördüm gelen yeniliklerden oluşan hatalardan dolayi millet oyunu birakiyor ama geri gelecek sekilde degil itemlerini siliyor örnek olarak hunk resim ve videolarinda kerten arkadaşimiz adamin biyolari gitti emegi gitti cok uzun bir bekleyiş yaşadık sonra biyolar biraz geri alinmiş sonrasinda yeni bir bakim pat kostümler gitti milletin binbir emekle yaptigi ep cekerek getirdiği kostümleri gitti yeni güncellemede turkolardaki blok kalkti ama yeni blok itemler gelmedi bunun yüzünden damageler yükseldi orantisizlik oluştu sonrasinda şurup vardi savaslar uzun ve zevkli olrdu surubu kaldirdiniz demem o ki oyunculara sorulmadan kafaniza gore degişiklik yapiyorsunuz ben hunk ilk acildigindan beri oynayan bir oyuncuyum hunk zamanında pazarlari depo önlerine kadar uzanan bir sw di simdi pazar bulmak zor olan bi oyun oldu. en son yaşanan olaylardan dolayi yani kostumlerin gitmesi bloklarin kalkmasi adamlarin hatalardan bikmasina ve şu sözü soylemesine neden oldu ; BU OYUN DÜZELMEZ dediler ve cogu kisi itemelerini yere atip gittiler geride döneceklerini sanmiyorum. bunun için bir çare düşünülmesi gerekir. bizde elimizden gelen yardimi yapmaya haziriz
Revolation... Victory...
Zirve dediğiniz yer ayaklarimizin altidir !!! Revolation...
- Konular
- 145
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yeni sunucu açma gibi bir plan yok. Zaten düzeltilmesi gerekilen hatalar varken üstüne bir sunucu daha açıp, onun da hatalarıyla uğraş yapılacağını sanmıyorum.
Kaybolan itemler geri gelecektir. Kaybolan karakterler gibi.
Hataların düzeltilmesi o kadar uzun sürüyor ki bu da oyuncuları soğutuyor. Yani basit bir Ort bec hatası bile kaç haftadır düzeltilmedi. Hataların hepsini bir anda değilde hata oluşur oluşmaz bakıma alınıp halledilse en azından oynayan insanlar oyundan memnun olur user sayısı azalmaz.
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Hataların düzeltilmesi o kadar uzun sürüyor ki bu da oyuncuları soğutuyor. Yani basit bir Ort bec hatası bile kaç haftadır düzeltilmedi. Hataların hepsini bir anda değilde hata oluşur oluşmaz bakıma alınıp halledilse en azından oynayan insanlar oyundan memnun olur user sayısı azalmaz.
Bazı şeyleri üyelere yetkileri olmadığı için söyleyemiyoruz maalesef. Bakım yapmak kolay değil. Oyunun o gün ki yedeklerinin alınması 1-2 gün kadar sürebilir, ondan sonra hataların tespit edilmesi gene 1 gün, 1 hafta veya aylar sürebilir. Hataları bildirdiğiniz zaman hemen çözülemiyor maalesef. Sistemin o hataları kendisi bulması lazım çözebilmek için.
- Konular
- 145
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bazı şeyleri üyelere yetkileri olmadığı için söyleyemiyoruz maalesef. Bakım yapmak kolay değil. Oyunun o gün ki yedeklerinin alınması 1-2 gün kadar sürebilir, ondan sonra hataların tespit edilmesi gene 1 gün, 1 hafta veya aylar sürebilir. Hataları bildirdiğiniz zaman hemen çözülemiyor maalesef. Sistemin o hataları kendisi bulması lazım çözebilmek için.
Doğrudur. Ama eskiden neden çabucak çözülüyordu ayrıca eskiden çok hata olmazdı olursa da hemen çözülürdü. Ben o yüzden çabuk hallolabilir dedim .