romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Dev Konu Dev MHMS Sistemi (17+) Tema ile birlikte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DurabLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 531
  • Görüntüleme Görüntüleme 121K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kayıt olurkenmi veriyor

hesap yaratırken sallama isim yazıyorum asdsadsa yada 12345 gibi isimler Karakter Yaratamazsın diyor birde şöyle bir sorun var diger Serverkerde Aleon bir hesap açtıgımda AleoN biter bir hesap daha açabiliryordum kullanımda diyor büyük küçük olunca bile isimi aynı sayıyor çogu nickde Karakter Yaratamazsın diyor

hesap yaratırken sallama isim yazıyorum asdsadsa yada 12345 gibi isimler Karakter Yaratamazsın diyor birde şöyle bir sorun var diger Serverkerde Aleon bir hesap açtıgımda AleoN biter bir hesap daha açabiliryordum kullanımda diyor büyük küçük olunca bile isimi aynı sayıyor çogu nickde Karakter Yaratamazsın diyor

bu tür sorunlar server ile alakalı panel ile alaklı bir sorun degil ama

panel kurulmadan önce bir sorun yaşamıyorum

panelde kurulumda sadece sql yukluyorsun buda bu hale getirebilecek bir eklenti yapmıyor mysql silip tekrar kurmayı deneyebilirsin başka bir uyumsuzluk olabilir.

panelde kurulumda sadece sql yukluyorsun buda bu hale getirebilecek bir eklenti yapmıyor mysql silip tekrar kurmayı deneyebilirsin başka bir uyumsuzluk olabilir.

bu karakter yarayamazsını nsl çözeriz ozaman onu bi kontrol edeyim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri