- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
verdiğimiz hizmeti çekemeyen, bu işten rant sağlamak isteyen bazı kişiler,
sunucumuzda ki diğer sitelerden kaynaklanan bir açık nedeniyle veri tabanımıza erişmiş ve müşterilerimize geri dönülemez zararlar vermiştir. diye bir cümle kurmuşsunuz peki ey insan bu adamlar indirip kullanıcak ya onlarında başına aynısı gelirse ?
- Konular
- 171
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 488
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 234
- MmoLira
- 1,240
- DevLira
- 6
verdiğimiz hizmeti çekemeyen, bu işten rant sağlamak isteyen bazı kişiler,sunucumuzda ki diğer sitelerden kaynaklanan bir açık nedeniyle veri tabanımıza erişmiş ve müşterilerimize geri dönülemez zararlar vermiştir. diye bir cümle kurmuşsunuz peki ey insan bu adamlar indirip kullanıcak ya onlarında başına aynısı gelirse ?
burada
Sunucumuzdaki başka bir sitede çıkan açık nedeni ile tüm serverlere erişim sağlanmıştır yazıyor yani bu panelde açık var demiyor.sunucumuzda ki diğer sitelerden kaynaklanan bir açık nedeniyle veri tabanımıza erişmiş
- Konular
- 122
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 326
- Altın Konu
- 9
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira
- 629
- DevLira
- 21
burada
Sunucumuzdaki başka bir sitede çıkan açık nedeni ile tüm serverlere erişim sağlanmıştır yazıyor yani bu panelde açık var demiyor.
Skype ekledim rica etsem' Paneli ' Kurarmısın Hocam ?
- Konular
- 8
- Online süresi
- 45s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 62
- DevLira
- 0
harf_rakam($_GET["nereye"]); if($nereye == ''){ $tema = new anasayfa; }else{ $nerde = BRK_MODULLER.$gvn->PermaLink($nereye).".php"; if( file_exists($nerde) ){ $tema = new $nereye; }else{ $tema = new anasayfa; } } // Sistem Kontrol $html->kontrol(); if(file_exists(TEMA_DIZIN."index.php")){ include (TEMA_DIZIN."index.php"); }else{ print "Temanız da eksik dosya olduÄundan çalıÅtırılamıyor."; } ?>
bu hatayı alıyorum yardım edin ne yapmalıyım
- Konular
- 122
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 326
- Altın Konu
- 9
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira
- 629
- DevLira
- 21
harf_rakam($_GET["nereye"]); if($nereye == ''){ $tema = new anasayfa; }else{ $nerde = BRK_MODULLER.$gvn->PermaLink($nereye).".php"; if( file_exists($nerde) ){ $tema = new $nereye; }else{ $tema = new anasayfa; } } // Sistem Kontrol $html->kontrol(); if(file_exists(TEMA_DIZIN."index.php")){ include (TEMA_DIZIN."index.php"); }else{ print "Temanız da eksik dosya olduÄŸundan çalıÅŸtırılamıyor."; } ?>
Bendede sayfa beyaz Cıkıyor / koymama ragmen anlamadım birde panel acıklı diyorlar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)