- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Script bilinçli ve bilgili bir çok kişi tarafından incelenip araştırıldı her hangi bir zarar verecek unsur bulunmadığı için burada insanlara paylaşıyoruz.Arkadaşlar kesinlikle sitenize kurmayın! Kurduğunuz taktirde panelleri paylaşan Burak ve Berat anında herşeyinize erişebiliyor.
Site filezillasından tutun oyun sunucusuna kadar. Bu yanınıza kalmayacak !
Sizse böyle bir iddia da bulunuyorsunuz madem böyle bir olay var bunu açığa çıkarmak için elinizde ki yeterli somut ve net kanıtları burada paylaşın herkes görsün o halde?
Sağdan soldan duyma sözlere inanarak burada karalama çabalarına girişmeyin. Bu şekil yaklaşımla hiç bir şey kanıtlayamazsınız. Somut ve net delillerle gelin...
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
Mediafire linkleri eklenmiştir.
#Günceliz
#Günceliz
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşlar kesinlikle sitenize kurmayın! Kurduğunuz taktirde panelleri paylaşan Burak ve Berat anında herşeyinize erişebiliyor.
Site filezillasından tutun oyun sunucusuna kadar. Bu yanınıza kalmayacak !
sen neyin çamurundasın siteden oyun ssh sine erişimmi var oyun sunucusna kadar girsin bana gelip özcan yaptı diyorsun burada adımızı kirletmek amaçlı bizim adımızı geçiyorsun yahu rica ediyorum 13 14 yaşlar oyun açmasın kullanmasın paneli falan sonra bişey oluncada direk bize geliyorlar .
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 42
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Siteme index atılması cidden garibime gitti. Ve oyunun filezillasına ulaşmaları çok ilginç. Siz olsanız böyle bir şey düşünmez misiniz? Yorumum için cidden özür diliyorum kusuruma bakmayın. Açık zannettiğim için hosta atılan dosyaları silmiştim. Bu sözlerinden dolayı tekrardan dosyaları hosta attım. Fakat admin panelde id ve şifreyi girdikten sonra giriş yapılmıyor tekrardan id ve şifre yerine atıyor. Sqlleri sorunsuz olarak attığım halde. Sorun nedir acaba?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)