Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Dev Konu Dev MHMS Sistemi (17+) Tema ile birlikte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DurabLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 531
  • Görüntüleme Görüntüleme 121K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu panelleri ilk gördüğümde çok beğenmiştim helal olsun demiştim ta ki benzer mantıkta çalışan bir sistemi başkalarının daha önce yaptığını görene kadar...

(Kodlaması taraflarınca yapılmış olabilir saygım sonsuzdur sadece fikrin daha önce çıkması hayal kırıklığı oluşturdu :) )

bizde bunu kullanıyoruz herşey güzelde panellerde siteye ilk girince online .... görünüyor diğer sayfalara geçince düzeliyor görnüyor kayıt ola filan geçince nası hallederiz bunu

bizde bunu kullanıyoruz herşey güzelde panellerde siteye ilk girince online .... görünüyor diğer sayfalara geçince düzeliyor görnüyor kayıt ola filan geçince nası hallederiz bunu

Host Yavaşlığındandır O Sorun.

kardeşim site ayarlarından eposta ayarlarını video daki gibi yaptım ama mail gönderilemedi hatası alıyorum yardımcı olabilir misin sana zahmet ?

Hosting inizin mail sunucusu çalışmıyor olabilir eğer videodaki gibi birebir yaptıysanız hosting de sorun olabilir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri