Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Dev Konu Dev MHMS Sistemi (17+) Tema ile birlikte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DurabLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 531
  • Görüntüleme Görüntüleme 121K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hocam pack listesindeki örnek pack silinmiyor hiç bir pack silinmiyor. Panelde dolaşırkene sürekli başa atıyor oyun isatislik yerine atıp duruyor sürekli isatislik dönüyo öyle. Yardımcı olursanız çok sevinirim bekliyorum lütfen.

Arkadaşlar yardımcı olacak yok mu ya? Kurdum paneli fakat mhms_admin panelinde anasayfada habire oyun isatislik ana sayfaya atıyo bir düzenleme yapamıyorum birde pack listesinde pack ekliyon ama silemiyosun yardımcı olursanız çok sevinirim. Oyun isatislik göstermiyo habire ana sayfaya atıyo oyun isatislik yerine bozukluk var

hocam paneli sorunsuz kurdum kullanıyorum tüm fonksiyonlar çalışıyor ama admin panelde ufak bir sıkıntım var

panele giriş yapınca aşağıdaki gibi oyun istatisiği alınıyor diyor ve öylece kalıyor ve yandaki menülere tıklanmıyor
acaba sebebi nedir

[ımg]http://i.hizliresim.com/mybjlq.jpg[/ımg]
aynı sorun bendede var yardımcı olun lütfen arkadaşlar???

hocam paneli sorunsuz kurdum kullanıyorum tüm fonksiyonlar çalışıyor ama admin panelde ufak bir sıkıntım var

panele giriş yapınca aşağıdaki gibi oyun istatisiği alınıyor diyor ve öylece kalıyor ve yandaki menülere tıklanmıyor
acaba sebebi nedir

[ımg]http://i.hizliresim.com/mybjlq.jpg[/ımg]

aynısı bendede yardım arkadaşlar lütfen?

kurulum videosunda gerekli açıklama yapıldı bunun için :)

account'a "account.sql"ı tekrar aktarırsan sorun çözülecektir. O da kurulum videosunda nasıl aktarıldığını gösteriyor orada ki gibi kurulum yapın.

hesaplar gider ozaman suanki o nolcak ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri