HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkürler . :ka19:
Gerçekten güzel bişey elinize saglık.
Ama bi sorunum var ya benim .tk lı sitem 100 mb alıyor en fazla galiba bazı yerleri yüklemedi filezilla bende panellerden 3 tanesini sildim.
Sonra yükledim mysql olanları mysql ye attım güzelce ama siteye girince bozuk çıkıyo site adresinide düzgün yazdım videoda /panel/ koymuş ben koydum ama yine olmuyo ne yapabilirim acaba ?
Ve admin paneline girince ıd şifre yazıyorum sayfa yenileniyo gibi bişey oluyo admin paneline giriş yapamıyorum
Ama bi sorunum var ya benim .tk lı sitem 100 mb alıyor en fazla galiba bazı yerleri yüklemedi filezilla bende panellerden 3 tanesini sildim.
Sonra yükledim mysql olanları mysql ye attım güzelce ama siteye girince bozuk çıkıyo site adresinide düzgün yazdım videoda /panel/ koymuş ben koydum ama yine olmuyo ne yapabilirim acaba ?
Ve admin paneline girince ıd şifre yazıyorum sayfa yenileniyo gibi bişey oluyo admin paneline giriş yapamıyorum
Son düzenleme:
Gerçekten güzel bişey elinize saglık.
İlk önce sağlam bir host alıp domain bağlantısı yaparsan daha iyi olur

Evet yeni host almak en iyisi olucakİlk önce sağlam bir host alıp domain bağlantısı yaparsan daha iyi olur![]()
teşekkür ederim 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)