- Konular
- 271
- Reaksiyon Skoru
- 444
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 161
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sektöre şimdiye kadar panel hususundaki katkılarınız tartışılmaz. Böyle kötü bir şekilde son bulmasını kimse ümit etmezdi. Paylaşım için teşekkürler.
Kurulum safhalarını yaptım lakin bir problem yaşamaktayım. Konuyla ilgili özel mesaj da ilettim, bir ara kontrol edebilirseniz sevinirim. Keyifli forumlar, güncel.
Kurulum safhalarını yaptım lakin bir problem yaşamaktayım. Konuyla ilgili özel mesaj da ilettim, bir ara kontrol edebilirseniz sevinirim. Keyifli forumlar, güncel.
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Sektöre şimdiye kadar panel hususundaki katkılarınız tartışılmaz. Böyle kötü bir şekilde son bulmasını kimse ümit etmezdi. Paylaşım için teşekkürler.
Hatanız ile ilgili mesajınıza baktım lakin mesajı gönderirken problem yaşandı sanırım sizin "mesaj kutusu" dolu olduğundan göndermiyor bende buradan yazayım.
Beyaz sayfa çıkmasının sebebi bir çok nedeni olabilir o yüzden ilk önce "ayarlar.php" de bulunan "error_reporting(0);" yazan kodun başına "#" işareti koymanız tırnaklar olmadan tabii ki
daha sonra kayıt edip ftp atıp tekrar bakmak beyaz sayfada hatanın sebebi yazacaktır diye umuyorum.Kolay gelsin.
- Konular
- 271
- Reaksiyon Skoru
- 444
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 161
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Hatanız ile ilgili mesajınıza baktım lakin mesajı gönderirken problem yaşandı sanırım sizin "mesaj kutusu" dolu olduğundan göndermiyor bende buradan yazayım.
Beyaz sayfa çıkmasının sebebi bir çok nedeni olabilir o yüzden ilk önce "ayarlar.php" de bulunan "error_reporting(0);" yazan kodun başına "#" işareti koymanız tırnaklar olmadan tabii kidaha sonra kayıt edip ftp atıp tekrar bakmak beyaz sayfada hatanın sebebi yazacaktır diye umuyorum.
Kolay gelsin.
Cevap için teşekkürler, problem düzeltilmiştir

- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu ülkede iyi bir şey yapanları zaten hep düşürmeye çalışırlar. Senin başarını kimse asla unutmayacak. Zaten php'den anlayan birileri varsa şu kodlara bakınca ne kadar profesyonelce kodlandığını anlar. Senin adına üzüldüm dostum. Bundan sonraki projelerinde başarılar dilerim.
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
Değerli yorumun için teşekkür ederim Ne yazık ki öyle maalesef yapacak bir şey yokBu ülkede iyi bir şey yapanları zaten hep düşürmeye çalışırlar. Senin başarını kimse asla unutmayacak. Zaten php'den anlayan birileri varsa şu kodlara bakınca ne kadar profesyonelce kodlandığını anlar. Senin adına üzüldüm dostum. Bundan sonraki projelerinde başarılar dilerim.
bura türkiye 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)