Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Enerji bonuslu bilekliği veya enerji kristalini taktığım zaman sadece ilk beş efsunda etkili oluyor. Mesela çift becerili itemlerin 6. ve 7. efsunlarnda etkisi yok 63 becerili silahın 23 becerisinde %10 yükseltip +2 veriyor toplam beceri 69 olması gerekirken 65 de kalıyor. Yine çift ortalamalı zehir kılıcının 55 ortalamasını yükseltmiyor üstteki efsunu yani 42 ortalamayı yükseltiyor.Toplam 107 ortalama olması gerekirken 101 ortalamada kalıyor. Yine itemlerin kendi özelliklerinde de çalışmıyor. Örnek savaşçı ve sura zırhlarında ki zeka veya güç bonuslarını artırmıyor. Başka bir oyuncu ile konuştum, aynı zekalı itemlerle onda 34, benim çarımda 17 zeka fark etmiş. Karakter durum yerinde verdiğimiz 95 zeka üzerinde de herhangi bir artırma olmuyor. Mühürleri açıp kapattım ata in bin yaptım beceri bir sefer 69 oldu, ışınlandım tekrar 65' e düştü. Şimdi enerji sistemi bu şekilde mi çalışıyor? yoksa konuştuğum arkadaş da mı bir sorun var?
Enerji tüm itemlerin ilk 5 efsununa oranla bonus veriyor son 2 efsuna bonus vermez
Son düzenleme:
şimdi ismini vermek istemiyorum, oyun içerisinde konuştuğum kişi zeka bonusların yarısı 6. ve 7. efsunda olduğunu söyledi onunkiler artıyoda benimkiler niye artmıyor. Sadece ilk beş efsuna geliyor madem kısa bir süre toplam beceri nasıl 69 oldu?zeka ve hp sürekli değişiyor. Zeka bir bakıyosun 305 bir bakıyosun 324 oluyor.
Enerji belirttiğim şekilde çalışıyor enerji veren bileziği taktığınızda veya enerji kristalini kullandığınızda dediğim şekilde ilk 5 efsuna oranla bonus veriyor bahsettiğiniz şey şu şekilde olmuş olabilir enerji kristalini bastığınızda veya bileziği takdığınız da enerji bonusu eksik verir peti çağırdığınızda veya yanınızdaysa gönderdiğinizde verdiği bonus vermesi gereken seviyeye çıkar ve sabit kalır enerji bitene veya bilekliği çıkarana kadar
İtem değişirseniz enerjinin verdiği bonuslar elbette değişecektir
Enerji sistemi şu şekilde kullandığınız silah,kask,zırh,papuç,kolye,küpe,bilezik ve kalkanın ilk 5 efsununa oranla bonus veriyor
İtem değişirseniz enerjinin verdiği bonuslar elbette değişecektir
Enerji sistemi şu şekilde kullandığınız silah,kask,zırh,papuç,kolye,küpe,bilezik ve kalkanın ilk 5 efsununa oranla bonus veriyor
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)