TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

"Arada ne fark var"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurkJojks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Beğendiniz mi?

• Evet

• Evet

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TurkJojks

Memento Mori
TM Üye
Konular
3,339
Online süresi
17m 10s
Reaksiyon Skoru
660
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
358
MmoLira
14
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sene 2010 , bundan 5 sene önce. Foruma yeni başladığım zamanlar. TurkJojk nickli bir hesabım vardı. Uzman üyeydim. Bir süre geçti, Turkmmo çakması bir forumda moderatör oldum. Hatta bu forum Turkmmo üyelerinden jakkal1997'ye aitti. O sitenin reklamını Turkmmo'da özel mesajdan yapmıştım. Doğal olarak ban yedim. İşin ilginç tarafı burdan sonra başlıyor.

Başka bir hesabımla forumumuz hakkında bölümüne "Arada ne fark var?" başlığıyla bir konu açtım. Konunun içeriği;

"admin de özel mesajdan reklam yapıyor, o da ban yesin. Arada ne fark var? İkimiz de forumun üyesiyiz"

Tabiki kafan mı güzel şeklinde tepkiler aldım. Hoş sonradan bende anladım , heralde o konuyu açarken kafam yerinde değilmiş :)

Hatta üşenmedim o konuyu buldum: http://www.turkmmo.com/forumumuz-hakkinda/569975-arada-ne-fark-var.html

Resim kırılmış, resimde özel mesajın görüntüsü vardı. Sanırım forumun Facebook sayfasının reklamıydı.

Hikayeden çok anı gibi oldu ama elden gelen bu. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Başarılar.

Yalnız emrah abinin tepkisi süper. :D

Başarılar diliyorum.

Başarılar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri