- Konular
- 3,339
- Online süresi
- 17m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 660
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 358
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sene 2010 , bundan 5 sene önce. Foruma yeni başladığım zamanlar. TurkJojk nickli bir hesabım vardı. Uzman üyeydim. Bir süre geçti, Turkmmo çakması bir forumda moderatör oldum. Hatta bu forum Turkmmo üyelerinden jakkal1997'ye aitti. O sitenin reklamını Turkmmo'da özel mesajdan yapmıştım. Doğal olarak ban yedim. İşin ilginç tarafı burdan sonra başlıyor.
Başka bir hesabımla forumumuz hakkında bölümüne "Arada ne fark var?" başlığıyla bir konu açtım. Konunun içeriği;
"admin de özel mesajdan reklam yapıyor, o da ban yesin. Arada ne fark var? İkimiz de forumun üyesiyiz"
Tabiki kafan mı güzel şeklinde tepkiler aldım. Hoş sonradan bende anladım , heralde o konuyu açarken kafam yerinde değilmiş
Hatta üşenmedim o konuyu buldum: http://www.turkmmo.com/forumumuz-hakkinda/569975-arada-ne-fark-var.html
Resim kırılmış, resimde özel mesajın görüntüsü vardı. Sanırım forumun Facebook sayfasının reklamıydı.
Hikayeden çok anı gibi oldu ama elden gelen bu. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.
Başka bir hesabımla forumumuz hakkında bölümüne "Arada ne fark var?" başlığıyla bir konu açtım. Konunun içeriği;
"admin de özel mesajdan reklam yapıyor, o da ban yesin. Arada ne fark var? İkimiz de forumun üyesiyiz"
Tabiki kafan mı güzel şeklinde tepkiler aldım. Hoş sonradan bende anladım , heralde o konuyu açarken kafam yerinde değilmiş

Hatta üşenmedim o konuyu buldum: http://www.turkmmo.com/forumumuz-hakkinda/569975-arada-ne-fark-var.html
Resim kırılmış, resimde özel mesajın görüntüsü vardı. Sanırım forumun Facebook sayfasının reklamıydı.
Hikayeden çok anı gibi oldu ama elden gelen bu. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Başarılar dilerim.
- Konular
- 25,408
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 5d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 2,410
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 877
- MmoLira
- 3,740
- DevLira
- 0
Başarılar.
Yalnız emrah abinin tepkisi süper.
Yalnız emrah abinin tepkisi süper.

- Konular
- 4,450
- Çözüm
- 60
- Online süresi
- 4mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 5,551
- Altın Konu
- 117
- Başarım Puanı
- 467
- MmoLira
- 3,671
- DevLira
- 7
Başarılar diliyorum.
- Konular
- 3,339
- Online süresi
- 17m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 660
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 358
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
Başarılar.
Yalnız emrah abinin tepkisi süper.![]()
Başarılar diliyorum.
Teşekkürler
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)