- Konular
- 6
- Online süresi
- 7h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 221
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Geçen sefer kendisi ile telefonda görüşmüştük ve ricası üzerine kaldırmıştım şikayeti ama şuan böyle bir durum söz konusu değil yine aynı şey 4. gün bitti cevap dahi vermiyor şuan 2 defa sabah hazır akşam hazır dedi ama yapılan bir şey yok lycanlı fileslerini aldım ama files problemli bug var itemler yok npc itemleri kayık 6. skill yok vs. emek files yükleyelim dedi kabul ettim ama 4.gün bitti ama yapılan işlem yok verilen cevap yok 27 gün geçirdik böyle sorunlarla ilk ay boşa gitti ekleyeceğiz süreye diyor sürekli ama ortada oyun dahi yok sitemdeki pack çalışmıyor dedim ilgilenilmıyor
Buyrun hem telefondan hem skypeden görüşmeler ve hala yapılan bir şey yok
Buyrun hem telefondan hem skypeden görüşmeler ve hala yapılan bir şey yok
- Konular
- 9,014
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 4,569
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- MmoLira
- 29,452
- DevLira
- 0
Konu onaylandı.
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
admin bu firmanın rankı hangı sıkayette alındı ?Konu onaylandı.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşlar ben konu açtıkça Turkmo Yöneticileri Siliyolar sakın siz siz olun Netmarlisten sw almayın eski adı ulusalsunucu şimdiki adı netmarlis olan bu sahtekar bilişimciler Turkmoya rüşvet yediriyolar ben ne kadar şikayet attıysam adamlara adamlar beni banladı mesajları sildi adamlar turkmoyla birleşip milleti açık açık dolandırıyorlar yazıklar olsun turkmo seninde para için yapmıyacagın şey yok bu konuda gerekli yerlerde başvuruda bulunacam gerek netmarlis eski adıyla ulusal sunucu gerekse turkmo hakkında ha bu arada ulusual sunucu zamanında aş şikayetler almadı girin google bakın bir adamlar baktı olacagı yok adını degiştirip tekrar piyasaya girdi tekrar söylüyorum yazıklar olsun sana turkmo
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)