OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

LonneLy & BayanParaziD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WhiteShoot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 524

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Haddini Bileceksin:m08:

Tebrikler 2 tarafada güzel vs olmuş skordan belli olduğu kadarıyla . 10.9 biten bi vs için ss'nin altına attığınız not çok gereksiz olmuş, ortada başa baş giden bir skor var çünkü . Fakat bazen fazlada ötüp PARAZİD yapmamak gerekir etrafta :) Tekrar tebrikler .

Şansa ws almışsınız Utanmadan ss'mi atıyorsunuz 
1. Karşındaki insanın biraz ws bilmesi gerekir. Benim ws atışıma nerden nasıl baslıcama karışamaz. Her el de bir kere bişey diyor yok böle yok şöyle. Böyle vs atarsa tabikide yener ben ne zaman 2 3 el fark atsam bişeyler buluyo. Böle olursa tabi 10 - 9 Bitirir vs yi biraz vs atmayı öğrenin bence :m08::m08:

1. Karşındaki insanın biraz ws bilmesi gerekir. Benim ws atışıma nerden nasıl baslıcama karışamaz. Her el de bir kere bişey diyor yok böle yok şöyle. Böyle vs atarsa tabikide yener ben ne zaman 2 3 el fark atsam bişeyler buluyo. Böle olursa tabi 10 - 9 Bitirir vs yi biraz vs atmayı öğrenin bence :m08::m08:

10/9 Yenip Böbürleniyorsun Şuan Farkındamısın ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri