Dün özelden paylaşmıştım arkadaşlar anti hile yapımcısı ajan gibi gelip benden dosyaları almış
o yüzden nasılsa fixlenecek fixlenmeden kullanabilen arkadaşlar kullansın.
Hile Sadece Kafkasmt2 de çalışmaktadır.
Videolu Kanıt
Anlatım ;
Rardaki Dosyaları Kafkasmt2'nin kurulu olduğu dizine çıkartıp Giriş.exe den Oyuna Giriniz
Wallhack 7x ve Prodamage Otomatik Olarak Aktif Olacaktır.
Hile fixlenirse mini packi atıp otopack güncelletmeniz eski haline çevirecektir.
Tek yapmanız gereken dosyaları kafkasmt2 nin içine atıp giris.exe den oyuna girmek bu kadar arkadaşlar.
Virüstotal ;
İndirme linki;
o yüzden nasılsa fixlenecek fixlenmeden kullanabilen arkadaşlar kullansın.
Hile Sadece Kafkasmt2 de çalışmaktadır.
Videolu Kanıt
Anlatım ;
Rardaki Dosyaları Kafkasmt2'nin kurulu olduğu dizine çıkartıp Giriş.exe den Oyuna Giriniz
Wallhack 7x ve Prodamage Otomatik Olarak Aktif Olacaktır.
Hile fixlenirse mini packi atıp otopack güncelletmeniz eski haline çevirecektir.
Tek yapmanız gereken dosyaları kafkasmt2 nin içine atıp giris.exe den oyuna girmek bu kadar arkadaşlar.
Virüstotal ;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İndirme linki;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Yapılan şey bypass değil insanları aldatmaya yönelik şeyler yazmayın. ya konu içeriğindeki bypass kelimelerini düzeltin yada şikayet edilecek.
doğru bypass değil sizin amatörlüğünüzden kaynaklanan bir açık.
konuda bypass kelimesi geçmiyor , video'da bana özeldir istediğimi yazabilirim. İnsanlarıda aldatmaya çalıştığım yok sonuç olarak öyle veya böyle hile aktif ve çalışıyor.
şimdi konudan uzayınız lütfen.
Yapılan şey bypass değil insanları aldatmaya yönelik şeyler yazmayın. ya konu içeriğindeki bypass kelimelerini düzeltin yada şikayet edilecek.
doğru bypass değil sizin amatörlüğünüzden kaynaklanan bir açık.
konuda bypass kelimesi geçmiyor , video'da bana özeldir istediğimi yazabilirim. İnsanlarıda aldatmaya çalıştığım yok sonuç olarak öyle veya böyle hile aktif ve çalışıyor.
şimdi konudan uzayınız lütfen.
milasmt2 hileni indirdimi virüs totali yanlıştı sitedeki 1 ben yapınca 3tane oldu bu 1 2. oyun açılmadı
Fetihde ki hileyi daha bu sabah denedim calısıyor.milasmt2 hileni indirdimi virüs totali yanlıştı sitedeki 1 ben yapınca 3tane oldu bu 1 2. oyun açılmadı
Virüstotali yanlış değil Md5 hash değerlerine bakarsan aynı dosya oldugunu göreceksiniz benim tarattığım linkten en son sonucu görüntüle derseniz sizin taramanızla aynı sonuçlar gözükecektir. Kendi oynadığınız pvp'nin oyuna giriş dosyasını taratın onda da virüs görecektir , virüstotale 2 hafta sonra baksanız orası 10 tane virüs gösterir zamanla artar buna benim yapabileceğim birşey yok.
Eğer fetihde hileyi yapamadıysanız alpemix veya tw verin yardımcı olayım.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)