ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

önerim :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KiLLerAngeLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 244

KiLLerAngeLL

Level 1
Üye
Konular
10
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 10 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
20
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

server ne zaman acılıyor acaba? güncelleme yada bakım oldugunda öncede belirtsesniz yayımlayıp bilgi verseniz...
mesela ana sayfamız facebook tweitter gibi olsun herkes anlık bişey paylsa bilsn böyle konu başlıgı altında degil twet atar gibi ozaman daha fazla iletişim olur. oyun görevlileri modarötrleri olsn oyun için E.A.T olsun (ely avcı timi) oyun içi kuralları bozanları küfür gibi şeyleri ss alsınlar v.s ve şu sınırsız engel yiyen arkdslar varsa onların engeli kadlrlsın sınırsz engel sacma 30gün uzaklstırma alsa yeter zaten. oranları 30 yapın .. karekterleri özgür bırakın sura karekteri silahsız skil atabilsin. biraz oyun içerigni genişletin eskiden oyunda kızıl orman falan doluydu hatta çölde kasılan bile vardı biraz genişletin oyunu mesela şuan herşey savunma üstne kurulu savunma takdınmı bitti.. ee suralarda büyü çzöme 13k 14k atıyor en iysi.. kim kimi kescek.. elsizde dalamıyoruzz hatırlayın fazla degil 3 yıl önce +9 supersi ilahi ile geziyordu arkdaslarım baron kılıcı basmak zaten efsane idi.. şimdi su perisi veya ilahi ile gezen pek raslanmıyor.. baron da taksa fark yokki adamlar para birkrip edit alıyor edit oranları zaten 15 adam yapıyor yapıyor bakıyor yine yatıyor artık sıkılıyor ya baska oyuna geciyor yada baska pvp.. şahsen ben 1lv den başlasam yeni elym2 ye para yatırmck olsam geri çıkardım... zaten pvplere fazla para yatıran olmuyor emek ile yapıyorlar.. para ile alınca herşeyi zevkli evet ama 0dan kendin emek harcyrak biyerlre gelmişsen öyle bambaska oluyor şahsen ben 400 kadar yatırmışmdır şimdye kadar sadece eylm2 ye ama ilk yıllarda ilk edit setimi emegim ile yaptım hani mesela şimdi 300 kristal alalım desek ne yapabilrizzki? karekterler savunma dizince mis atıyorsun savunmalar 100 geciyor sadece suranınn büyü çözmesi kalıyor oda normal şartlarda 13k atıyor .. bakın benim anlatmya çalıştıgım ely2 eskiden daha güzeldi emek harcıyordun emegin bitmıyordu eski editler falan filan derken 22 23k hatta 24k atan oldu 24k hiç atmadım ben ama 23k atmısdım :)) şimdi savaş oluyor aynanda dalamıyorsun dalmak için savunma gerek hepsne ozamn sana vurus hp krtık atak adına bişe kalmıyor suralar dahil.. sura çok mu güclü oluyor diye böyle yaptınız anlamdım suranın metin2TR de dahil orjinali yaratlışı guclu oyun taşıyıcısı tank gibi onlar güclü olmak zorunda ve guclu oldgu gibi dizmekde pahalı idi. buradan karsılı yakalı ya sesleniyorum kendsni oyunda hiç görmuyrum ama eger bu yazıyımı okursan lütfen degerlendir elym2 tükenmesin bitmesin evet şimdi oranları 30 yapsanız o başdan 25 bhızı için edit çekenler kzıacak bize degil mi? haksızlık olcak.. peki 1 yıl önce bizlerin çektigi editler oranlrı 15 olunca haksızlık olmadmı? ben demiyorum ki özel edit çıkarın ozaten pvp yi batırır.. sadece özgür bırakın el çıkarmamış oranlarmıs şuymuş buymus acın ve bizlerin vazgecilmez zırhı b9 zırhı adı degişrek a turko oldu a b c turkuazlar neden hepsi aynı zırh oldu ki oyunu daraltmayın genişletin..krsital de indirim yapmayın güclenemiyoruz savunma takınca oyun duruyor kmse kmsyi kesemiyor suralar bile.. potsuz vsmi olur pvp de? türkde bile yok artık :) potsuz vs atmıyorum ben çünkü ozaman ne anlamı kalır editlerin.. atak takıyoruz savunma kalmıyor arkdan biri gelıp kesiyor. oranlar düşük baya düşük yeni başlynlar en fazla savunma 40 yapabilıyor aylarca urasıp edit alsalar bile 70 zor.. 70 de pek bi savunma sayılmaz oyunda okadar kostum ve pet varki.. sık sık event yapmya ne gerek var ki ayda 1 yapsnız yeter oyunda lag olmuyor mu okadar kostum ? evet onun üzerinden para kazanıyorlar dogru ama hep yapılınca çok olunca degeri kalmıyor. ayda bir olsa daha degerli olurdu..sizi anlıyorum oyunda uraş olsun başdan bi safya acdınız ama yanlıs yerden başladınz :) oyunda kim ne hangi bayraksa onun rengi çıkıyor bence gereksiz göz yoruyor dikakt dagılıyor hiç gerek yokdu ona..hep beraber düşünelim yapalım şu oyunuzmu eskisi gibi daha iyi hala getirrlm :)
ama form sayfsnı degişsnz ilk olarak .. forum portal yeni mesajar bloglar.. ely dünyası <-- gibi bi sayfa olsun orda kayıtlı hesaplar yani bizler anlık yazalım anlık durumlar paylasabilelim sitede daha aktif olur :)
tesekürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri